Pozdrav svima.
Veliko mi je zadovoljstvo sto se i kod nas pokrenuo 1 ovakav forum, jer nam je to potrebno. Koliko sam uspeo da vidim na netu ovakvih domacih foruma nema ili nisam dovoljno tragao za njima. No,svejedno, cini mi se da ovaj forum svojim izgledom a i koncepcijom pruza nesto vise od diskusija na nekim drugim, uopstenim mestima i nadam se da ce postati konkurencija stranim forumima. Sva je prilika da ce tako i biti, jer mislim da kod nas ima dovolno strucnih ljudi da iznesu ovako ozbiljnu tematiku na adekvatan i kvalitetan nacin.
Sto se mene tice, veliki sam ljubitelj satova i vrlo rado se prikljucujem ovom sajtu.
Ovo su 2 moja sata.. Sector 750 chronograph i jedna replika breitling avanger-a. Unapred se izvinjavam ako je zabranjeno diskutovati o replikama i opravdavam ako administrator izmeni poruku i skine sliku koju sam okacio. Dozvolicu sebi jednu sugestiju administratorima.. Naime u svetu postoji dosta foruma o ovoj temi (replikama), pa mozda ne bi bilo lose da se i to nadje ovde. Pretpostavljam da bi dosta ljudi zelelo da ima neki kvalitetniji sat, ali s obzirom na nase (ne)mogucnosti, zasto ne pruziti priliku da se i tome raspravlja.. Kako o kvalitetu, tako i o cenama replika.
Bookmarks sajtovi