da ne bude da samo vladan stevanovic ima ovaj orient...e..i to ne samo jedan..vec 2
da ne bude da samo vladan stevanovic ima ovaj orient...e..i to ne samo jedan..vec 2
evo ga i drugi..koji cu najvjerovatnije prodati....
evo i moja dva seika
crono automatic 6138-3000 1N6228
i seiko 5 SPORT SPEED TIMER 7015-7010 311540
Par slika gore nalazi se prekrasan Nivrel sat.A za oko mi je zapela njegova narukvica koja je prekrasna.Ako ti se da postat sliku gdje se vidi i kopča bio bi ti zahvalan.Podsjeća me na djedovu riža-narukvicu sa Omege.
evo i kopče
Hvala ti! Sat je baš po mom ukusu,klasičan izgled i stainless steel sa reljefnim brojčanikom.
Thx za savet, i kod mene ovo radi, ali umesto gornjeg desnog, idem sa donjim desnim...
Meni je sad sekundara malo iza nule, nekako kao da je malčice iza, valjda je OK to...
Mislim da tako treba, jer ima 20 crtica...
btw, slike sata (uživo) kačim čim nabavim foto aparat...
Poslednja ispravka: nesrulz (17.5.2009. u 10:08)
Serbian Racing Team @ www.SERT-LFS.net
Ma na kraju sam ga vratio malo napred, onu sekundaru, ipak tako izgleda bolje... Istripovao sam se ja biJo...
Serbian Racing Team @ www.SERT-LFS.net
Ja imam trenutno 2 sata koja koristim. To je jedan Fossil(ne znam oznaku, onaj model koji moze da menja pozadinu, radili su se tad sa plavom i crvenom pozadinom(moj je sa crvenom)) star nekih 6-7 godina i dan danas atraktivan, bar meni i mojoj okolini i drugi je Festina iz toronto serije sa 3 razl. kozne narukvice-star 4 godine. Evo slika...
a festina sa crnom narukvicom je u atacmentu...
Poslednja ispravka: BreitlinG (28.5.2009. u 22:38)
evo je i stigao moj orient,limited edition....ima li dje ovog vladana da se javi?
Bookmarks sajtovi