• Uskoro - Nove izmene na portalu Svet Satova

    U narednom periodu možete očekivati izmene na portalu Svet Satova, odnosno posao koji se izvesno vreme obavlja u "pozadini" će uskoro ugledati svetlost dana.



    Poznato vam je da smo u ranijem periodu unapređivali deo po deo portala... Prvobitan fokus nam je bio na forumu i tome da se stvori odlična atmosfera za druženje i sjajno mesto za razmnu znanja o satovima. Kreirali smo mesto koje svakome nudi dobrodošlicu, koje dobija pohvale za način komunikacije i gde se međusobno nesebično pomaže. Nakon toga smo dali akcenat na deo u kome možete pročitati mnoštvo tekstova i vesti iz sveta satova. "Svet Satova magazin" je sada postao kutak sa ogromnom količinom štiva na temu satovi. Berza polovnih satova je vremenom postala sigurno mesto za kupovinu i prodaju satova. Nedavno je učinila korak napred, odnosno postala je tehnički i funkcionalno najnaprednija na domaćoj web sceni ukoliko gledamo oblast koju pokriva. Takođe sa predstojećim izmenama, možete očekivati i user friendly dizajn kompletnog portala, koji svakako obuhvata i liste distributera, prodavnica satova i časovničarskih radnji. Velika promena će se desiti u berzi novih satova, kao i na naslovnoj strani. Prva stranica portala će biti mesto koje će obuhvatati najaktuelnije informacije sa sajta. Berza novih satova je sada bogata sa preko 4000 modela satova. U narednom periodu ćete moći ogroman broj modela pronaći baš na portalu Svet Satova, ali ujedno pratiti i akcijske i outlet ponude sa domaćeg tržišta.

    Ovo su osnovne informacije o tome šta vas očekuje u narednom periodu, a kada budete ukucavali www.svetsatova.com u vaš web pretraživač. Ostanite uz nas!

    Ekipa portala Svet Satova
    SanelMNE likes this.
    This article was originally published in forum thread: Uskoro - Nove izmene na portalu Svet Satova started by Shmizla View original post