OGLAS VIŠE NIJE AKTUELAN
Prodajem rijedak Dunhill automatic sat sa komplikacijom mehaničkog alarma.
Nakon što je Richemont preuzeo Dunhill-a napravili su ovaj sat prije nego što su prešli na JLC mehanizme.
Sat je lijep,odlično očuvan i sigurno će podignuti svaku kolekciju zbog svoje rijetkosti i onog što je u njemu a to je 31 Jewel La Joux-Perret 5800 28800bph.
Izuzetno ukrašen mehanizam nastao na bazi AS5008 alarm mehanizma kojemu je LJP otkupio prava na proizvodnju i unaprijedio ga novim materijalima i ball bearing rotorom.
Nalazi se i u satovima poput Girard Perregaux Traveler,Ulysse Nardin San Marco Alarm,Panerai alarm,Baume Merciere Gmt Alarm,Alain Silberstein Le Reveil,Oris Artelier Alarm,RGM Alarm Watch itd...
Safir sprijeda i straga,water resistant 50M,prava nova krokodilska kožna narukvica sa SS deployant claspom.
Sat je u odličnom stanju sa crticom straga na jednom od lugova.Sat nije otvaran niti pretjerano nošen.Sve radi kako treba.
Plaćen 1000Usd sa svim davanjima,poštarinama i osiguranjem,bez kutije i papira.Kupljen od odvjetnika iz Amerike.
Cijena je 950USD ili 717 Eura po današnjem tečaju.
Razlog prodaje je želja za Omega Moonwatch a nakon kupljenih 10tak satova u zadnjih 2mj nemam gotovine i grize me savjest da jos novaca potrošim.Jedino Tuna i on su zanimljiviji i skuplji primjerci koje imam.
Prodao sam vec svog NOS Bell-a u inozemstvo i još jednog Bell-Matica koji ceka na dostavu.Također i Strelu na ovom forumu.Svi su zadovoljni,sat se nalazi u Rijeci u Hrvatskoj.
Dostava moguća u Beogradu preko prijatelja.
Javite mi se za prvi kontakt na bettingmob@gmail.com
Slike:
Bookmarks sajtovi