kupio bi ovaj sat,ako neko ima neku kombinaciju
TAG-HEUER-F1-Chrono-Grande-Date-Mens-CAH1012.BT0717
kupio bi ovaj sat,ako neko ima neku kombinaciju
TAG-HEUER-F1-Chrono-Grande-Date-Mens-CAH1012.BT0717
Poslednja ispravka: milan zmaj (23.6.2009. u 13:11)
Novi sad Merkator, pogledaj prodaju Tag Hauer satove, mozda rade narudzbu u slucaju da nemaju.
Hvala ti prijatelju nikche ali taj sad kosta tamo 118.000,00 a preko e-bey moze da se uzme za 650 eur pa vidi koliko je to skuplje.
Mislio sam da neko donosi,pa sam zato i postavio pitanje.
Hvala tebi u svakom slucaju!
Šta će ti bilo kakva kombinacija, naruči sam sat. Evi ti recimo koliko košta na jomashopu:
http://www.jomashop.com/tag-heuer-fo...012bt0717.html
a onda i pogledaj sledeću temu:
Pomoc oko on-line kupovine satova
Što se tiče eBay-a izbegavaj ako nisi 100% siguran u prodavca. Što se tiče jomashopa i ostalih online prodavnica o kojima se raspravljalo ovde na forumu, u pitanju su prave kompanije koje posluju dugi niz godina i sa njima sigurno nećeš imati problema.
Ne sumnjam da ti se sat jako sviđa i da si se zato odlučio za njega, ali da sam na tvom mestu razmislio bih još i pogledao još neke modele. Ono što mu ja zameram je čelično kućište sa PVD slojem koji najverovatnije nije toliko otporan na grebanje (možda i grešim ali to je najčešći slučaj). Što se tiče korone ona je poprilično izdržljiva pošto je od titanijum-karbida, tako da se ona sigurno neće ogrebati. Kvarcni mehanizam neću dodatno komentarisati, ali ja bih u tom cenovnom rangu ipak izabrao automatski, ali dobro to je moj subjektivni stav.
Pozdrav,
V.S.
Od tebe uvek nesto pametno. Hvala!
Bookmarks sajtovi