keko kaže:
Dragon, hvala na brzom odgovoru. Moj kum preferira sportske ali elegantne modele po mogućnosti s kožnim remenom i sat nosi svaki dan tako da mislim da mu automatik više odgovara. Certinu sam predložio jer i sam je imam, te sam vrlo zadovoljan. Tag je kao razvikana marka idealna za efektan poklon tako da mi je upao u užu konkurenciju, jedino za ovu cijenu su po mom mišljenju modeli previše sportski. Nažalost ja sam iz Splita (iako me za Gornji Milanovac, Sombor i Beograd vezuju lijepe uspomene) te ne mogu poslušati tvoj prijedlog da pogledam Hamiltone jer ih kod nas nema. Moj izbor u Splitu u rangu navedene cijene (samo švicarci) svodi se na Certinu, Tag, Frederique Constant, Longines, Zeno watch, Tissot. Za ostalo ću morati potegnuti do Zagreba. Kako sam skeptičan prema on line kupovini tako ću ipak se ograničiti na ono što mogu dobiti u našim dućanima. međutim slobodno predloži što god misliš da opravdava cijenu a ja ću već naći načina kako da do tih satova dođem. Inače za ovu englesku marku satova nisam nikad čuo a satovi su im izgledom savršeni. Fortis je već standardno odličan tako da mi i on ulazi u skupinu favorita za kupnju. samo mi treba model sa kožnim kaišem
hvala za nove prijedloge
Keko
Bookmarks sajtovi