-
Član
- Reputacioni uticaj
- 18
Bernhardt Binnacle Anchor
Da li kupiti ovaj sat?Nov preko sajta je 239$ + 40$ poštarina.
Bernhardt Watch
Mogu da kupim skoro nov za nekih 175$ bez poštarine, ali tu je kvaka, uz sat ide i fantastična drvena kutija, sa kojom je poštarina (avionom) skoro 50$, brodom je nekih 25$, ali ima da traje mesec dana ili da mi pošalje samo sat bez kutije, to bi verovatno bilo do 180$.Da li ova kutija vredi 40-50$?Uz sat se dobijaju kožni kajš, sigurno vredi 20$ i fantastična SS narukvica bez lagova, tako da može na bilo koji sat da se stavi, i ona vredi bar 50$, ostaje sat sa safirnim staklom i Miyota mehanizmom.Mislim, sat je ok, nije Grail niti približno, ali čini mi se dosta dobra kupovina.Vidim svi malo malo dopune kolekciju, a ja ništa od letos (još uvek čekam kineza-kašnjenje zbog kineske ng!)
photo.JPGIMGP0009.jpg
-
Re: Bernhardt Binnacle Anchor
Mislim da je najbolje da ga kupis za nekih 175 dolara, kutija jeste lepa ali posto to znatno povecava cenu i komplikuje spediciju onda je bolje da se odlucis samo za sat. Pretpostavljam da obe narukvice dolaze obe narukvice nezavisno od kutije.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 18
Da od kutije sam definitivno odustao, jos uvek razmisljam o satu.
Pokusao sam da dodatno spustim cenu, za sat bez kutije, ali bez uspeha.
-
Meni kutija u kojoj dolazi sat znaci prvih 30 minuta, zatim je nekoliko dana igorisem a onda pocne da predstavlja problem sta uraditi sa njom.
-
^ takodje. Kada se setim da sam ranije uvek doplacivao za kutije, a sada najradije uzimam bez, kada mogu da biram (ebay, npr)
Sto se samog sata tice, gledam ga od kako je tema postavljena, i ne mogu da donesem neki sud o njemu. Nepoznat proizvodjac, za mene, mehanizam jeste proveren, ali me ni izgled ne ostavlja bez daha.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi