Pa sta da ti kazem Vladane, osim da ce jedino Milan moci da me razume!
Hehe nekako imam utisak da smo svi na ovom forumu upali u taj začarani krug, čim vidimo lep sat, odmah krene preračunavanje kako da taj isti sat postane naš.
bas tako, nego je nevolja kad to preracunavanje krenes da sprovodis u delo, i kad izmakne kontroli... a izmakne, pre ili kasnije.
jole777 kaže:
Kad izmakne kontroli prepoznaš se u sledećoj dijagnozi, džaba poricanje:
Fachidiot
The word 'technical idiot' is derived historically from the term 'Fachidiotismus' with quote "Every expert in his field is an ass".
Meanings: someone who is on a particular area one expert , but in normal use very idiotic.
Ima li potrebe da prevodim?
pa prevedi nama koji ne znamo engleski )) i nisi napisao coveku za koji bi mu sat kupio!!
next year at this time I'll be a millionaire
Koji sat da kupi? Od ona tri?
Nemam pojma.
Fahidiot
Termin "tehnički idiot" je proizašao iz naziva 'Fachidiotismus' sa naznakom da je "Svaki ekspert u svojoj oblasti - ustvari magarac".
Značenje: neko ko je u svojoj specijalnosti ekspert ali u svakodnevnom životu, van struke - idiot.
Bez uvrede. Sebe npr, pronalazim u navedenoj definiciji po nekoliko osnova...
@Vukas, najgore je što mene sem satova privlače i tehnički gedžeti tako da ne znam gde ću više... finansijski tj. Mada ipak su satovi #1. Ne sviđa ti se nijedan od modela koje sam ponudio? Ja jednostavno moram da imam sledeći sat, a s obzirom da je Conquest Ceramic otpao, ostaje mi ili Tag Link chrono ili Longines Admiral... ili možda i onaj Tag Carrera koji mi je Milan predložio, ako se sve kockice poklope.
Hvala Vukase morao sam da kazem da ne znam da bi napisao..)))
next year at this time I'll be a millionaire
Zmaje, Zmaje... malo li posla imam inače.
Peđa, upravo suprotno. Ja bi takođe ostao ispred ta tri, četiri sata češkajući se, dok se paučina ne nahvata. Ne bih umeo da se odlučim, nisam od pomoći. Na kraju, ako se izbor sveo na Link i Admiral, a ti lepo baci novčić pa šta ispadne.
Bookmarks sajtovi