Ponovni pozdrav za sve kolege i koleginice forumaše i forumašice. Pošto sam od skoro u celoj priči oko satova, i poprilično sam se "navukao" rešio sam da proširim svoju kolekciju od 1 (i slovima: jednog) sata za sad. Budžet kojim ću moći da raspolažem je od $1600 do $2300. Sat bih kupio u SAD-u, Kanadi ili na nekom karipskom ostrvu. Zanima me neka sportska elegancija kao i da je sat do max.43mm i promeru jer nemam veliki zglob i sve preko toga deluje glomazno na mojoj ruci. Moja lista, za sad je ova:
1. Prvi na listi i ujedno najskuplji sat je Tag Heuer Link sa kronografskom funkcijomCJF2110.BA0594, imao je malo višu cenu ali sam uspeo da je "ubijem" na prilično o.k. nivo s obzirom na cenu koju mi je prodavac rekao na početku, nadam se da bih isti dil uspeo da dobijem opet;
CJF2110BA0594_front.JPG
2. Drugi je Longines Admiral L3.666.4.56.6 isto kronograf, sa boljom cenom u odnosu na Tag;
L3.666.4.56.6.jpg
3. je isto Longines, samo Conquest ceramic L3.661.4.56.2. za koga ubedljivo imam najbolji dil samo me brine gumena narukvica jer se plašim da sat ne deluje bezvezno sa njom. Zanima me mišljenje iskusnijih forumaša/forumašica u pogledu ovih satova i brendova, kao i predlozi neki drugih modela i brendova, mogu da budu Swiss made ali i ne moraju, ali da budu u okviru sportske elegancije i do 43mm. Hvala unapred na vašim odgovorima.
L3.661.4.56.2_front.JPG
Bookmarks sajtovi