Meni se i ovaj bas svidja i mislim da upotpunosti odgovara dimenzijama ali je malo skuplji. Inace o njemu ces na sajtu cuti samo rwci hvale.
http://www.satovi-online.com/catalog...wk-p-2324.html
Meni se i ovaj bas svidja i mislim da upotpunosti odgovara dimenzijama ali je malo skuplji. Inace o njemu ces na sajtu cuti samo rwci hvale.
http://www.satovi-online.com/catalog...wk-p-2324.html
Taj kao da je za pilote mnogo brojeva na ciferu.
Nighthawk i jeste sat za pilote.
Moja preporuka je J.Springs, veliki izbor modela sto kvarc sto automatik.Moj model je BEB075 nosim ga mesec dana i veoma sam zadovoljan.Naci ces sigurno nesto i za sebe-
Dzejson,baci oko i na ovog Citizena....WR 200,titanijum a vidljivost nocu,tj. luminacija mu je takva da sa njim mozes zurku da pravis. Brutalno,brutalno dobar sat za pristojan novac.Obrati paznju i na njega jer ima univerzalni izgled koji ide i uz odelo i uz opustenciju i potpuno lezeran i casual stil!
Citizen Eco-Drive Chronograph Titanium AT0660-64E AT0660 Men's Watch
Poslednja ispravka: Zenith (22.10.2012. u 15:49)
Citizen modele satova možeš pogledati i u radnjama Bomara u NS. Oni su ujedno i zvanični distributer Citizena za Srbiju.
Nisam sigurna da se J Springs može naći u NS. Ali, pogledaj ih na zvaničnom sajtu Poklon Dućana ili u našoj Berzi novih satova.
Cene uzmi u obzir sa rezervom jer su najverovatnije izmenjene zbog povišenog PDV-a.
P.S. Pridružujem se dobrodošlici!
Pozz!
Oho, dobio sam poprilican broj zanimljivih modela.Hvala Shmizla na dobrodoslici i hvala svima na odgovorima.
Nighthawka ima drug i stvarno je super, ali za moj ukus ima previse detalja.Takodje mi se ovaj seiko sto je postavljen jako svidja Seiko SNDC43P1
Oticicu bas do Bomara da pogledam te Citizen satove i jos par radnji da probam da nadjem par seiko modela pa sve to da vidim uzivo i na ruci.Vi ako imate jos predloga slobodno kacite posto cu verovatno sledece nedelje da kupim, za sada cu pogledati preporuke odavde.
Mislim da sam obisao bukvalno sve radnje koje prodaju satove u NS i nigde nisam uspeo da nadjem Seikove modele koji su ovde postavljeni kao ni Citizenove u Bomaru.Ali mi se zato jako svidela ova Festina BPM Satovi & Nakit. Festina muški satovi Sport kolekcija-F16494/8 sta mislite o njoj?Razmisljao sam sutra da idem da je uzmem.
Lepa je ta Festina koju si odabrao, i zavrsna obrada je vrlo pristojna, a unutra bi trebalo da je Citizenova Miyota M6P89, tako da u kvalitet ne treba sumnjati.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi