Zanima me sta mislite o ovom satu? ima li neko iskustva sa njim?
214696346[1].jpg
Zanima me sta mislite o ovom satu? ima li neko iskustva sa njim?
214696346[1].jpg
Ja sam nekad pre kupvine Citzena BJ7010-59E Nighthawk BJ7010-59E.jpgpoželeo da kupim sat sličan ovom Breil-u.
Ovaj forum je bio osnovni razlog zašto ga nisam uzeo, jer se u ovim krajevima ne cene mnogo modni satovi!
Za sličan novac ovaj Citizen je po meni bolja opcija.
Inače sam sat je veoma pristojan
- dobra Ronda 5030d -spada u bolje Qvarc mehanizme, 13 jewels, Power saving omogućava da baterija traje i do 4 godine
- Solidan PVD
- Safirno staklo
- Uveličavajuća lupa za datum
- Krunica na navoj
- Lepo izgleda
Pa Breil i nije baš klasičan modni sat, imaju dosta modela sa kvalitetnim swiss mehanizmima. Meni su lično mnogo napadni.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
što se tiče breil modela dosta sam ih video i opipao,pošto ih moj prijatelj prodaje....satovi su veoma kvalitetno odradjeni,imaju kvalitetne kvarc mašine,postoje čak i automatici i eta štoperi u mehaničkoj izvedbi,ali su duplo skuplji......za sada prijatelj nema reklamacije i kupci su zadovoljni.....sto se mene tiče mogu uzeti neki komad da ga predstavim ako nekog zanima....
Ja imam Breil BW0222 vec oko 5 godina, zadovoljan sam, ne nosim ga cesto pa se dobro drzi
Bookmarks sajtovi