sad sam vidio da je tema od prosle godine pa eto malo osvjezenja ali bas sam zapikiro ovaj sat i vec par dana trazim stranicu s koje da ga kupim ali nemogu naci nigdje nesto pouzdano..
sad sam vidio da je tema od prosle godine pa eto malo osvjezenja ali bas sam zapikiro ovaj sat i vec par dana trazim stranicu s koje da ga kupim ali nemogu naci nigdje nesto pouzdano..
Provereno.
Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
EDIT-Tek sad videh tvoj predhodni post i to da si iz Hrvatske.Ovaj sajt koji sam postavio je odavde(Srbija).
Mislim da je 70 dolara nerealno niska cena za originalni sat.Ovde je taj sat oko 150 evra.
Poslednja ispravka: VLADAN P (9.11.2011. u 21:04)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
zato mi i je cudno, jer na svim stranicama pise isto. opis proizvoda i slike svuda su isti samo cijena varira..
Mnogo je kopija ove marke u poslednje vreme.Lično mislim da sve što je ispod,recimo,120-130$ već u startu sumnjivo.Nadam se da će ti neko preporučiti proveren sajt.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jeste tema iz 2011e ali mi se sviđa ovaj sat. Po radnjama je cena oko 18.000rsd a na KP kod dva prodavca koja ovde svi hvale kao korektne (neznam da li smem imena da spominjem) 100e, i kod jednog relativno novog na KP 80e. Da li mogu biti siguran da neću dobiti kopiju?
Što više pozitivnih ocena na kp, to pouzdaniji prodavac, rizik uvek postoji ali gledaš da ga svedeš na minimum.
Bookmarks sajtovi