Unapred se izvinjavam ako postoji vec tema o ovim satovima, ali sam nasao nesto malo samo o tissotu. Zbog prirode posla i rekreativnog bavljenja sportom hteo bih da uzmem sat ovog tipa. Znam da ovi satovi nisu u istoj klasi, ali zbog ponude i sa tim funkcijama mogu samo Casio i Tissot da uzmem u razmatranje. Prethodni sat je bio Seiko sport scuba driver. Prodat jer su mi nedostajale neke funkcije, gumena narukvica se usecala u ruku jer se povecavao obim ruke nakon aktivnosti. Sat je prestajao sa radom nakon par dana ne nosenja. U celoj prici najradije bih uzeo Tissot jer su mi sve te funkcije nekako spakovane u lepse i jednostavnije kuciste a i sat bi mogao da se koristi i za svakodnevno koriscenje, ali me odbijaju razni losi komentari o tom satu po pitanju pouzdanosti tipa touch ekran, baterija. O casiu nisam nesto mnogo specijalno mogao naci po nettu odnosno ne tako mnogo o ovom modelu.
Da li je neko imao dodirnih tacki sa ovim saatovima i da li bi mi mogli dati neke korisne savete ili misljenja.
Pozzz
Bookmarks sajtovi