Strana 2 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 42
Like Tree82Likes

tema: Certina DS Action Diver Vs Longines HydroConquest Vs stagod slicno

Moderator Avatar korisnika Zagor
    Član od
    9.2.2012.
    Lajkovi
    59969
    Reputacioni uticaj
    219

Određen forumom Re: Certina DS Action Diver Vs Longines HydroConquest Vs stagod slicno

Ovu Certinu sam imao prilike da vidim i probam tako da bi moj izbor bila ona.Stvarno lep sat....
    anbeast, max pain and nokru like this.

Član Avatar korisnika PedjaSD
    Član od
    10.11.2011.
    Lajkovi
    1260
    Reputacioni uticaj
    27

Određen forumom Re: Certina DS Action Diver Vs Longines HydroConquest Vs stagod slicno

Certina all the way. Jednostavno je bolja kupovina u poređenu sa Longines-om, za taj novac odličan kvalitet izrade, bolji lume nego kod Longines-a, itd. lično sam video.
    anbeast and nokru like this.

Član Avatar korisnika Marko Crv
    Član od
    20.3.2012.
    Lajkovi
    464
    Reputacioni uticaj
    36

Svi ste u pravu sto se Certine tice, jedino je Longinova prednost sto za 10-tak godina Longines skoro nece izgubiti na vrednosti, a Certina hoce . . . (Ako ikada u zivotu hoces da ga prodas kasnije) . . . To je moje misljenje . . . Ovako, Certina ima prednost . .

Stariji član Avatar korisnika sector77
    Član od
    10.4.2010.
    Lajkovi
    13183
    Reputacioni uticaj
    50

Imao sam obadva modela HC i novi je u velikoj prednosti za mene. Poboljsane su stvari koje su u starom modelu bile malo losije rijesene po mom misljenju. Samo mi nije jasno zasto mislite da Longi ne vrijedi tih para?
    Priložene slike Priložene slike

Član Avatar korisnika BANDIDO
    Član od
    9.1.2014.
    Lajkovi
    2563
    Reputacioni uticaj
    12

Po mom skromnom mišljenju imao sam HC,sada imam conquest longines je u kategoriji sa najboljim omjerom uloženo dobiveno.Satovi na koje nemam primjedbi i za koje cu uvijek rado izdvojiti novac.Potpuno se slažem sa sectorom.Pozz

Član od
    10.4.2010.
    Lajkovi
    13183
    Reputacioni uticaj
    50

bandido potpisujem svaku tvoju napisanu riječ. I u odnosu na Certinu što vrijeme više prolazi Longinesu će cijena ići gore .....
    BANDIDO and nokru like this.

Stariji član Avatar korisnika Baron
    Član od
    19.3.2009.
    Lajkovi
    5193
    Reputacioni uticaj
    23

Uporediti ovu certinu sa Longinesivim bestcelerom je jeres, ili kao npr FK Crvenu Stijenu iz Tološa (predgrađe Podgorice) sa FK Crvena Zvijezda.

Član od
    10.4.2010.
    Lajkovi
    13183
    Reputacioni uticaj
    50

Baron nismo htjeli baš toliko podcjenit Certinu....
    nokru likes this.

Stariji član Avatar korisnika Baron
    Član od
    19.3.2009.
    Lajkovi
    5193
    Reputacioni uticaj
    23

Određen forumom Certina DS Action Diver Vs Longines HydroConquest Vs stagod slicno

Pomisliće neko da iz mene pričaju argumenti a ne emocije; djedove serdare mi podcjenjujte al HC ne smijete
    anbeast, 83stojan, BANDIDO and 1 others like this.

Stariji član Avatar korisnika nokru
    Član od
    8.7.2014.
    Lajkovi
    3200
    Reputacioni uticaj
    58

Podjednako cijenim oba brenda, manji werk nije baš neki veliki problem, vizualno, Longines odiše većom profinjenošću i jedino zbog toga, tipujem na njega.
    vladas and 83stojan like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •