proveri ti za Fortisa skoro sam ga video
proveri ti za Fortisa skoro sam ga video
next year at this time I'll be a millionaire
I meni se čini da imaju Fortisa, a cena mu je 57000,00. Imaju oni više radnji po gradu, moraju se obići.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Milane i Mister No,
Kada sam sinoc bio u njihovoj prodavnici zvali su telefonom da pitaju da li Flieger 595.10.41l ima u prodaji i rekli su da ga nemaju više.
Imaju model 595.22.41l koji košta 57390.
Ovaj model sam video na bulevaru 595.10.41l i sad bi ti rekao 100 % ali bio sam u zurbi da sam mogao da udje slikao bi ti ga o pokazao ako uopsre trazis ovaj model posto me iskreno sad mrzi da gledam koji si Fortis trazio ali ako je to vaj za koji mislis da nema proveri Bulevar Kralja Aleksandra bpm
Dobio sam mail iz BPM-a.
Citat:
'Fortisov sat FR 595.10.41 L za koji ste zainteresovani , mi trenutno nemamo na lageru.
Postoji mogucnost da cemo ga dobiti u narednoj isporuci Fortisovih satova koju ocekujemo u Februaru mesecu.'
Evo primer, Marko je zvao prodavnicu u kome se nalazi jedan sat koji je hteo da kupi,i kad smo porolazili pored nagovirim ga da svratimo i da proverimo i pored njegovih uveravanja da je Gospodja rekla da nema na nase tj njegovo iznenadjenje sat koji je zeleo je bio u vetrini.
Ako je to sat bez dana sad ne gledam oznaku i kostao je negde oko 53 i nesto onda sam taj sat video tamo gde sam ti i rekao. I ne zelim vise da pisem jer kako si i sam rekao zvao si vise puta i nemaju...
Da toliko hou taj sat Bulevar nije daleko ako si iz BGd .
Pozz
595.10.41 L 01.jpg11.jpg
Prvi imaju zvao sam tako mi je rekao. 595.11.... a tvoj je 595.10....
Sad ne znam i ne mogu da gledam u cemu je razlika, na slikama i nije neka.
Poslednja ispravka: milan zmaj (5.1.2012. u 11:17)
danas sam video taj model koji trazis u NS u prodavnici BMP-a u Dunavskoj ulici...
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Bookmarks sajtovi