Šta mislite o ovom satu? Dizajn je već viđen, podsjeća na Tissot PRX.
Interesuje me mehanizam, Citizen 8210. Slab sam dosta sa japanskim mehanizmima...
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Šta mislite o ovom satu? Dizajn je već viđen, podsjeća na Tissot PRX.
Interesuje me mehanizam, Citizen 8210. Slab sam dosta sa japanskim mehanizmima...
Work horse !!!
Omega rules !!!
Omega rules !!!
Entry level workhorse.
A ima li hack funciju, plastičnih djelova...?
Vjerovatno je tačnost ispod prosjeka.
https://www.creationwatches.com/watc...orkhorses.html
Mislim da sam ih video u bomaru sinoć. Nekom momku su skraćivali narukvicu na žutom
Sent from my SM-X700 using Tapatalk
Poslednja ispravka: eee (12.2.2023. u 8:04)
Po mom iskustvu u tom cenovnom rangu Citizen pruża kvalitetnije satove od Seika,mslim na jeftinije satove od par stotina evra. Mnogo više problema se pojavljuje kod Seika.
Omega rules !!!
Kad ne znaju sta pozitivno da kazu, a ono workhorse, kao i NH35
Meni nisu nesto satovi, ni vizuelno ni po specs. Mnogo mi je lepsa NB1050 linija koja kombinuje japanski fazon sa mozda rolex OP, a ima i miyota 9x mehanizam i safir i onu zastitu od grebanja koja je kod citizena solidna. Sve to za ispod 500 jedinica.
nb1050-59l-b.jpg
imaju i luksuznije varijante NB1060 sa silver-leaf brojcanikom za dosta vecu cenu
Citizen-Silver-Leaf-Lacquer-NB1060-Automatic-Presage-Competition-1-1536x1024.jpg
Ipak je Tsuyosa značajno jeftiniji, ispod 300eur. U kategoriji 500eur već ulazimo u dvorišta i jačih igrača, npr Hamilton sa in-house H50 mehanizmom.
U Bomaru, juče, čujem od prodavca da je pomama za ovim Citizenom
i u zelenoj i u žutoj boji. I da je za taj cenovni rang koji pominješ, jako dobra kupovina.
Bookmarks sajtovi