BJ7010-59E NIGHTHAWK ili Citizen CA4420-81E
Znam da koji god da odaberem necu pogresiti ali me zanima sta biste Vi uzeli.
Veliki pozdrav svima.
BJ7010-59E NIGHTHAWK ili Citizen CA4420-81E
Znam da koji god da odaberem necu pogresiti ali me zanima sta biste Vi uzeli.
Veliki pozdrav svima.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
BJ7010-59E NIGHTHAWK - ako ga ima jos uvek u prodaji...
Citizen CA4420-81E
razlog: čista estetika, po mom ukusu je lepši.
Nighthawk
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Ovo baš i nije dilema, Nighthawk naravno.
I ja predlažem Nighthawk. Posedujem ga godinama i zaista se odlično pokazao.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Onda najverovatnije Nighthawk početkom decembra. Ovaj drugi Citi je zaista prelep i maksimalno šmekerica sat ali Nighthawk je već legenda u svetu satova.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nighthawk.
Imam 15-ak satova i najpre se ”hvatam” njega.
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Jedan od razloga koji me je privukao tom legendarnom Citizenu je prelepa plava iluminacija. Mnogo moćno. Tako prenatrpan sat a opet tako savršeno čitljiv... Naravno, WR od 200m je samo (velikiiiii) plus.
Hvala svima na odgovorima i što nisu unosili konfuziju predlagajući neki treći sat.
Rekoh ajde na 5 minuta, vratiću se brzo i kad se vratio auta nema. Tako da sam iz šteka koji sam odvojio za sat 13.000 din dao sam gospodi iz Parking servisa da povratim auto a pošto sam rekao da moram da uzmem sat za svoju dušu uskoro izbor se sveo na ova dva.
Bookmarks sajtovi