Jedva cekamo slike sata i kaisa. Mislim da si napravio dobar izbor.
Jedva cekamo slike sata i kaisa. Mislim da si napravio dobar izbor.
Cim ga donesem kuci kacim slike!
Poštovani,
Zanima me šta mislite o ovom Vostok satu Muški sat Vostok Europe-5105143 - Poklon Dućan !? Planiram da ga kupim. Takođe, zanima me da li su originalni satovi koji se kupe u POKLON DUĆANU, i da li negde možda postoji jeftinija opcija od POKLON DUĆANA?
Srdačan pozdrav!
Po meni je Vostok Europe debelo precenjen i besmislen brend. Japanski mehanizmi u satu koji te loži da je ruski...
Ako ti se sat sviđa, kupi. Da li se za taj novac može kupiti i nešto bolje to je druga stvar. Sat koji te interesuje je sasvim ok, meni se dopada, vrlo lep dizajn, jednostavan mehanizam Seiko 7S25 (pozdan i lak za servisiranje). Inače, obrati pažnju u oznaci tog modela stoji NH35 što bi trebalo da znači Seiko 4R35 ali u unutra nije 4R35 nego 7S25.
Ukoliko ti se dopada Anchar linija preporučio bih ti ovaj model Muški sat Vostok Europe-5107173 - Poklon Dućan , ima bolji mehanizam, kućište je od titanijuma (lak je kao pero), probao sam sat i stvarno lepo leži na ruci i ne izgleda tako masivno. Prošle godine je bio dosta jeftiniji.
Za šta god da se odlučiš traži popust.
Vostok Europe Anchar Titanium NH35A/5107173 watch
A sta mislite o Vostoku Amfibija 420 Zisu model? Takodje razmisljam maknuti mu njegovu narukvicu i staviti mesh-ovu. 100-ak eura.
Dobar sat kao i svaka Amfibija.
Bookmarks sajtovi