Ovaj model je do skoro bio oko 13000 u Cacku. Meni se dopao izgledom,ali nikada ne bih swatch uzeo,nemam poverenja u njih
swatch YRS403
Ovaj model je do skoro bio oko 13000 u Cacku. Meni se dopao izgledom,ali nikada ne bih swatch uzeo,nemam poverenja u njih
swatch YRS403
moji favoriti; od 7000 (festina) do 13000 (candino)
veliki je i izbor orient satova, od sportskih do onih elegantnijih... evo nekoliko mojih predloga:
FEV0N001AH-1.jpgFEM7A004R9-1.jpgCET05001W0.jpgFFE06002D0-1.jpgCDBAA003A0-1.jpgCEM75001B.jpgCEM65001BW-1.jpgFEV0M003WT-1.jpgFFE04002W0-1.jpg
jole777 kaže:
odlicna tema!!!odlicni predlozi!!!
Ranije sam nosio casio satove i bio sasvim zadovoljan, ali cim sam kupio prvog citizena, shvatio sam da je to nebo i zemlja, ne pamtim kad sam zadnji put stavio casio na ruku, samo skupljaju prasinu. Moj savet je kome se ne zuri, nek saceka jos malo i uzme neki citizen, sigurno se nece pokajati. U ostalom, razlika u ceni i nije toliko znacajna, drzao sam u rukama recimo najskuplje edifice modele i po kvalitetu ne moze da pridje citizenu, recimo nighthawku koji sam tada imao na ruci, a kosta manje nego doticni casio modeli!
a evo sta ja planiram da kupim za preko leta sa belim ciferom, cak i za manje novac (3800 din)
Evo i jednog od najpristupacnijih automatika na trzistu. Sa cenom od 11000 mislim da predstavlja dobru kupovinu. Ako se ne varam,pokrece ga Seikov 7s26 mehanizam
Inace,veliki je izbor Lorus satova u ovom cenovnom rangu. Kako je Lorus cerka firma Seika,ja ne bih sumnjao u njihov kvalitet...
Par predloga za one koji vole četvrtaste satove.
Još dve Petice koje mi se posebno dopadaju i kojima po meni mnogo bolje leži koža nego metal:
Seiko SNK377K1 i SNK381K1
Bookmarks sajtovi