...a da nije skupli?
Ovaj kosta 12000 Da vidim,tj cujem
...a da nije skupli?
Ovaj kosta 12000 Da vidim,tj cujem
''Bolji'' je relativan pojam
Svi satovi iz EDIFICE serije vrede više nego što koštaju.Treba ih videti uživo.
E,sad-Koji je lepši...?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pa... ako hoces da bude nov i ako je uslov da bude kupljen ovde, onda verovatno ne...
a ako moze i polovan, ja bih ti, naravno, preporucio neki vintage seiko chronograph, 6139, 6138 ili 7016... mogu da se nadju i za manje para, u odlicnom stanju!
jole777 kaže:
+1 za matori Seiko, a ako mora nov onda je samo stvar ukusa šta uzeti iz Edifice serije, ne verujem da ima razlika u kvalitetu ako se radi o satovima približnih cena.
Bolji = bolja kupovina.
U zadnje vreme uglavnom citam(o) o malo skupljim i ne bas prosecnom srpskom gradjaninu dostiznim modelima satova. Ja licno mislim da satovi od 150 e nisu nezanimljivi,nisu drugorazredni i slicno...
Pozvao bih sve da stave svoj "best buy" u tom cenovnom rangu,da citaoci vide da i za 100e moze da se kupi pristojan sat,koji ce svaki dan nositi,bez nekog ulaganja i koji ce trajati godinama...
Ovaj model sam postavio kao reper,ne poredim ga sa ostalim modelima edfice serije. Inace,los Casio ne postoji...
Poslednja ispravka: VLADAN P (21.5.2011. u 22:32)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Po meni za nijansu bolji, lepši:
JACQUES LEMANS
POWERCHRONO 2010 1-1485E
Cena: 14.990,00 bez popusta.
LONDON 1-1619A
Cena: 12.990,00 bez popusta.
LIVERPOOL MOONPHASE 1-1596B
Cena: 14.990,00 bez popusta.
Nedavno sam video Skagen satove i oduševio me njihov izgled Duch dizajn sa Miyotinim i Seikovim mehanizmima, a zaista su pristupačni.
^ Nemoj da te zavede Skagen-ov dizajn! Bezite ljudi od tih satova na kilometar!!! Samo proverite kakav odnos imaju to jest nemaju prema kupcima. Obicno nisam iskljuciv, ali mislim da Skagen i Invicta spadaju u posebnu grupu!
No time to lose
Ako gledamo do 100e, Seiko SNXS77, Candino C4346/1 i Casio MSY-501D-1B su mi pri vrhu liste.
Poslednja ispravka: Misko81 (21.5.2011. u 23:26)
Nisam to primetio kod Skagen satova, ono što sam video kod njih je ne kopiran izgled satova, fina obrada kućišta, Citizenov automatic mehanizam negde postavljaju safirno staklo, možda grešim ne znam ali ne vidim ništa loše u tome.
@Misko odličan je Casio MSY-501D-1B!
Bookmarks sajtovi