Iako sam dugogodišnji ljubitelj satova, relativnosam nov na ovom forumu. Posedujem par zanimljivih komada koj ću prvom prilikom da uslikam pa da postavim da vidite. Trenutno nosim Seiko 5, pošto mi je cura zaplenila onaj QQ koji sam hvalio. Pošto mi je 5 inače očev sat koji mi je poklonio želim da ga poštedim svakodnevnih aktivnosti, pa se razmišljam šta uzeti i lepo se počastiti.
Prvo sam razmišljao o kupovini Seiko Divera 5 (volem mehanički) ali se plašim da mi nije najbolja opcija za Radni i paradni sat. Pošto se bavim brdskim biciklizmom, planinarenjem, ponekad odem i na jezero, usput se bavim i fotografijom. Sa druge strane volim analogne satove pa mi digatilni nekako ne odušvljavaju mada su bili u opciji od G-Shocka
Casio G-9000-3V
Casio G-7710-1D
Casio DW-5600MS-1D
ili neki Pro trek do 200€
Od analognih sam se razmišljao oko ovog Casio G-1000-7A mada mi se čini neisplativom investicijom
Kao neku alternativu sam uzeo u obzir i ove modele G-a
Casio G-300-3A
Casio G-301B-1A
Casio G-314RL-1A
Mada mi oni dođu malo dečiji možda grešim jed nisam imao prilike da ih vidim uživo.
I ono za šta mislim da bi mi bila najbolja investicija je
Casio G-1500-1A
Iskreno to je i maksimum novca koliko mogu da izdvojim za sat
Prvo pitanje koje želim da vam postavim nakon svega ovoga je: Da li neko ima neki drugi predlog i koji bi bio vaš savet u vezi kupovine sata?
Drugo, da li postoji neki jeftiniji način nabavke ili neki jeftiniji sat?
Bookmarks sajtovi