ne znam ni ja koji bih mogao da izaberem za te pare koliko bi izašla ova tri,a da je dobar,jel možeš ti da mi predložiš neke od njih ,pa da malo razmislim?
ne znam ni ja koji bih mogao da izaberem za te pare koliko bi izašla ova tri,a da je dobar,jel možeš ti da mi predložiš neke od njih ,pa da malo razmislim?
Ja sam u zadnje vreme pristalica kupovine "jednog ali vrednog sata". Daleko da su ovi losi, nego ja imam 10 satova. a nosim 2 Reci koji ti je maks budzet pa cemo dati predloge
oko 35.000 din gore,dole,nije problem ako ima nešto zanimljivo
Sustina je da sa Seikom ne mozes nikako da pogresis koji god model uzeo.
Procesljaj malo domace on-line sajtove.Baci oko na Citizen Eco-Drive mehanizam.
Casio Edifice serija je takodje sjajna a o Orientu necu ni da trosim reci.
Zapravo,sa Japanskim satovima apsolutno nikako ne mozes da pogresis.
Sve je samo stvar estetike,dizajna i ukusa (ali i dubine dzepa) kada su u pitanju Japanski satovi.Nikako nije pitanje da li je dobar ili los sat.
imao sam ORIENT i dan danas ne mogu da shvatim kako je moguće da mi je sat za nekoliko godina koliko sam ga koristio uspeo samo da mi odstupa za 6 sekundi i da mi je baterija trajala nenormalno dugo i to toliko da to sad ne smem da spomenem ,jer će neko misliti da sam jeo lovačke paštete!
Pa prva naznaka , da li je sat replika je razlika u ceni...mozda to sto si gledao su vintage satovi ili polovni? Da li moraju da budu iskljucivo japanski proizvodjaci? I da li ti je sve jedno da li je automatik ili kvarc?
Sto se tice kupovine preko neta uvek biraj pouzdan sajt.To svima uvek govorimo.
Ne bih znao da ti kazem da li su original jer ne znam o kojim modelima i sajtovima se radi.
Sustina je da pri internet kupovini biras pouzdan sajt...To Sense i Vitanov sasvim sigurno jesu.
koji mehanički ,a koji kvarc SEIKO sat mi predlažete za 35.000 din., gore,dole,nije problem?
Što se tiče replika, prva naznaka je preniska cena, kako je rekao Serb. S druge strane, možda si video polovan i/ili neispravan sat, ali za bilo kakvu priču o originalnosti potrebno su kvalitetne slike iz više uglova.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi