Ili uzmi sad jedan sat, i malo pricekaj da skupis jos para, pa za neko vreme uzmi jedan ozbiljan sat.
Ili uzmi sad jedan sat, i malo pricekaj da skupis jos para, pa za neko vreme uzmi jedan ozbiljan sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
razmišljam da sad uzmem ova tri i onda neko vreme da malo oladim sa kupovinom satova , a onda u nekoj bliskoj budućnosti da nabavim GRAND SEIKO!
Svakako, uvek sam za GS.
Samo sto njega neces sigurno naci u Srbiji.
znam,mislio sam iz inostranstva jednog lepog dana
Pošto si, bar ja imam takav utisak, početnik u svetu satova, moj savet je da ne brzaš sa kupovinom.
Drugi utisak mi je da ti "gori" da potrošiš pare, a to nikada nije dobar trenutak da napraviš kupovinu, pogotovo sada kada nemaš predstavu šta bi kupio. Ako te satovi zanimaju, a verujem da je tako čim planiraš kupovinu skupljeg komada, ili tri komada itd., uzmi malo posveti vremena tome, prouči kakvi su koji satovi, šta je prednost kvarca/navijača/automatika, šta im je mana, čitaj, gledaj slike.
Verujem da se većini nas, znam da meni jeste, ukus za satove vremenom menjao, tako da vidi malo, proceni šta ti se više sviđa, probaj šta god možeš da staviš na ruku, pričaj sa nama ovde itd.
Bezveze bi bilo da sada zarobiš pare u nečemu što ti se za 6 meseci neće sviđati, samo zato da bi kupio sat "sada i odmah". Ako nisi 100% siguran da želiš neki sat, onda i nemoj da ga kupiš. Mi ti možemo ovde dati predloge, al dok tebi srce ne zaigra kad ga vidiš, ne vadi novčanik. Vladan je imao dobar savet, odštampaj sliku sata koji ti se sviđa, drži je na vidnom mestu u stanu (frižider naravno ), pa ako ti se posle pa nedelja i dalje sviđa taj sat, onda je to komad za tebe i juri njega.
Pozdrav i srećno sa kupovinom.
Ako nekad kupis Grand Seiko, ne treba ti ni jedan drugi sat
^Ti stvarno verujes u to?
Pa treba bar jos jedan sat pored GS-a. Neces valjda u moru da se kupas sa njim, bar jos jedan G-shock, ili tako nesto
Ihhh da imam GS ne bi se kupao, ne bi se ni umivao
tačno je da sam požurio sa izborom,ali ja sam u svemu takav,mada sam toliko sati u zadnjih nekoliko dana proveo na kompu i proučavao sve i svašta tako da sam sad siguran u izbor u ovom cenovnom rangu(oko 35.000din.),jedino me je mučilo da li da kupim jedan dobar ili ova tri koja sam nabrojao ,jer mi se sva tri sviđaju,a i hoću da ih imam u kolelciji ,koju ću tek sad početi da stvaram,a i još pored toga ko zna kad ću sledeći put biti u mogućnosti da opet nešto takvo kupim,jer sam se i sad odrekao nekih takođe potrebnih stvari da bih sebi priuštio sat,a i žena se hvata za glavu i govori mi da nisam normalan,jer su mi sad kaže potrebnije nove majice nego li satovi,ali šta ćeš,ja sam takav ,kad nešto želim,onda to želim jako,čak možda i grešim,ali bolje je i tako ,nego da se posle kajem što nisam uradio onako kako mi srce kaže!
Bookmarks sajtovi