RUS
Ispricavam se u tom slucaju.
Ma znas sta? Ko bre njih sisa, ta preporuka je pogresna
RUS
Ispricavam se u tom slucaju.
Ma znas sta? Ko bre njih sisa, ta preporuka je pogresna
Ma i ja mislim, Searock je pravi crossover sat, mislim da treba da ga pogledaš
210633-sm1.jpg
a pogledaj i Candino
0009726_400.jpeg
kao Certinu DS first
certina-ds-first-day-date.jpg
A mislim da je među polovnim satovima ovo moj favorit....Tissot T-Classic T-Tempo Chronometer | Svet Satova
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
možda nešto od Zeno Watch Basel?
Meni se ovaj svidja. Jedino ne znam za veliku datum? veličina je pozamašna, po želji- 42mm, ogromno za dress sat, ali za toliku ruku...i ne.
Zeno Watch Basel Gents Watch Magellano 6069DD-e2: Amazon.co.uk: Watches
Sto kazes na Mido Multifort?
Cini mi se da dolaze u dvije velicine i da je ovaj veci 41mm. Kolega je imao bijeli i stvarno je odlican i efektan sat uzivo.
za te pare, najbolji je po meni Longines Conquest kvarc 450evra
Longines Conquest Classic Gents Uhren - L3.659.4.58.6 - uhrinstinkt.de
zatim Certina ds1, MIDO, Hamilton, imas Victorinox airboss, odlicni satovi sa ponekom manom golim okom vidljivom
ja licno nista drugo ne bih uzeo
Ako može kvarc, lista se drastično proširuje...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
oprostio bih mu sto nije automatik, sta mu fali ako je kvarc, jos bolje, ne moram da ga navijam stalno i steujem datum, ipak Longines je to
hocu reci, nije to bas dress sat, ali moze lagano da prodje, nije ni diver uostalom, na sako bi isao savrseno
Poslednja ispravka: Милан Милановић (7.7.2014. u 23:50)
Za taj cenovni rang i traženi kriterijum-po meni je Hamilton bez premca! Što se Visodatea tiče-ni meni nije legao. Neuporedivo mi bolje leže Le Locle. Možda neka vintage Omega?
Kao sto si napisao uvek se vracas na Cocktail Time,Taj sat ima fantasticni cifer a ni 40mm u danasnjim standardima nije poresiroko za formalne prilike,i kod mene je na listi kupovine vec dve godine ali uvek nesto izleti.Jedino Seiko proizvodi sve in-house.
Sve su lepi predlozi... ali, nekako se uvek vraćamo na 065... najverovatnije će tako i da bude. Mooožda ako n izleti neki Hamilton povoljno, Jazzmaster Maestro su mi ekstra.
Bookmarks sajtovi