-
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
Re: Festina Sport F16488/5 ili J Springs BFG004?
Seiko,ako pare nisu problem,u oba sata su Seikovi mehanizmi konkretno u J.Springs je VD67,a u Seiku je 7T92,sada neka neko iskusniji kaze razlike.
-
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
I ja sam nasao da se stavlja u Pulsar,ocigledno je to mehanizam za mladju bracu Seika.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
cekamo odgovor,jer bi mi dosta znacilo da dam npr 13000,nego 18000,ako su ova da modela ista po kvalitetu.
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
Ja cu da ti dam jedan iskren i mozda malo prepotentan i glup odgovor,nije mi namera da te odvracam od kupovine i da se pravm pametan,koji god da uzmes stavices bateriju u njega,tako da prica oko mehanizama je po meni ovde suvisna,i jedan i drugi su dobri satovi,samo je bitno sta se tebi vise svidja,ja imam J.Springs i odusevljen sam satom,konkretno u tvom slucaju uzeo bih Seiko jer mi je lepsi,znam da pet hiljada nije mala para i potpuno razumem tvoj stav,jer hoces da kupis nesto kvalitetno,nadam se da smo ti pomogli,pozdrav
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Naravno da ste mi pomogli.Puno vam hvala na savetima.Razmislicu jos malo oko ova dva modela,pa cu jeda od ova dva uskoro uzeti.
-
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 28
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Ipak ce to biti Seiko.Medjutim,nekako sam vise za varijantu da kupim nekako direktno u radnji.Lepse je kad ga probas na licu mesta i vidis da li ti odgovara.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi