Nov sam na ovome sajtu i iskljucivo sam ovde kako bi mi pomogli oko kupovine sata.Planiram da kupim neki sat u vrednosti oko 150 eura,pa sam u uzi izbor stavio ova dva modela.Interesuje me koji je bolji sto se tice kvaliteta?
Nov sam na ovome sajtu i iskljucivo sam ovde kako bi mi pomogli oko kupovine sata.Planiram da kupim neki sat u vrednosti oko 150 eura,pa sam u uzi izbor stavio ova dva modela.Interesuje me koji je bolji sto se tice kvaliteta?
Radi se o ova dva sata
0009474_400.jpeg BFG004__67307_zoom.jpg
moj glas ide Festini,pogledaj jos malo J.Springs,mozes za te pare da uzmes automatik,ili neki Seiko mozda ovako nesto
SND371P.jpg
I ja se slazem sa Markovim predlogom, ako hoces automatik pogledaj Seiko i J.Springs
Dobro dosao na forum.
Oba sata koja si predlozio su dosta dobra. Festina pravi ok satove, a j.Springs je Seikov mladji brat, tako da tu nema mnogo prostora za gresku. Jedino mozda jos da pogledas neki Seiko koji se takodje moze naci za te pare.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala vam sto ste mi izasli u susret.Festina je za nekih 4000 skuplja, pa sam nekako pomislio da je mozda ipak bolja od J springa.
U tom cenovnom rangu je nabolje da pogledas Seiko
nesto ovako Seiko SND253P1?
^ Ako ti se dopada i ako ti cena odgovara, naravno.
Lep sat, ok mehanizam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Samo treba naci radnju u kojoj se prodaje.Iskreno,malo sam sumnjicav oko kupovine preko neta.
Nema razloga ako kupujes preko prverenih sajtova, ja sam 80 posto mojih satova uzeo preko neta Naravno preko dobro proverenih sajtova
Bookmarks sajtovi