Mada vise volim Festinu u ovom tvom slucaju dajem prednost Casiu. Jednostavno mi je lepsi. A sto se tice Festine ja je nosim godinu dana i prezadovoljan sam.
Mada vise volim Festinu u ovom tvom slucaju dajem prednost Casiu. Jednostavno mi je lepsi. A sto se tice Festine ja je nosim godinu dana i prezadovoljan sam.
Ja sam nedavno kupio
casio EF-539D-1AVEF i za sada sam zadovoljan njime.
Sat izgleda svetski i koliko sam citao po forumima dosta daje za te novce....
Misicu, jesi li siguran da u Casio ide Miyota? Zar nije in house , casiov quartz?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Casio između ostalog ugrađuje Epson mehanizme ( može se pogledati ovde casio ef 318.ili po stranim forumima). Koliko sam čuo Casio ne ugrađuje svoje mehanizme.
Hmm, zivim u zabludi onda. Prosto sam uzimao zdravo za gotovo da su mehanizmi njihovi Hvala! Eto svakog dana covek nesto nauci
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ne mogu da tvrdim za svaki model, ali upravo otvorio ovaj moj Casio EF-500 (EDIFICE - Watch - Products - CASIO) i na mehanizmu piše "MIYOTA OS20"! Nemam kvalitetan aparat da Vam to i dokumentujem, ali sam našao fotografiju tog mehanizma na netu. Miyota.jpgPoz.
Poslednja ispravka: Misic M. (24.2.2012. u 20:02)
Mišić M.
Ma jesi li siguran da je tvoj sat Casio Salim se, naravno. Stvarno pojma nisam imao, mislio sam da su njihovi mehanizmi.
Ma siguran sam. Poz.
Mišić M.
Jel zna neko koji je mehanizam u ovom Casio satu EDIFICE - Watch - Products - CASIO
Ili pak da mi neko kaze neki sajt kako bih mogao to da proverim.
Hvala unapred!
Probaj naći na Miyota movement.
Bookmarks sajtovi