Zar nije bila neka priča na forumu da ta lupa može da se skine...ako je samo lupa problem
Zar nije bila neka priča na forumu da ta lupa može da se skine...ako je samo lupa problem
Najbolje je kada bi mogao oba da pogledas. Inace ta lupa moze da bude vrlo korisna stvar, a s obzirom da je ronilac u pitanju koji sam po sebi ima vrlo rubustan izgled, mislim da ta lupa ne remeti izgled puno. Inace oba su jako kvalitetna sata, i ja ne bi mogao da se odlucim.
Ja kao jedan od bivsih vlasnika Fortisa mogu samo da ti napisem da mi odavno neki sat nije bio udoban kao Fortis,i jos je nekako jednostavan a u stvari prelep sat. i neces se prevariti ako ga uzmes
next year at this time I'll be a millionaire
Da li Steinhart satova ima po prodavnicama (Bec,Berlin)?
Moram da priznam da me Steinhart privlaci i zbog "anonimnosti".
@skydiver: ne bih kupovao sat koji treba da preradjujem (da ga dobijem na poklon to bi bila druga prica )
Iskreno ne verujem da ćeš ih naći po prodavnicama, nisu baš toliko rasprostranjeni i uglavnom se prodaju online. Pogledaj njihovu listu distributera: Steinhart Watches - exklusive Uhren für Liebhaber - Fliegeruhren, Chronographen
Pozdrav.
Prednost kupovine kod Steinhart- a kao "mikro-proizvodjaca" (kako ih cesto nazivaju) je da mozes da porucis dosta custom-izacija. Tako npr. mozes da biras narukvicu, poklopac mehanizma, rotor itd. pa mozes da ih pitas i za staklo - da li moze biti bez "kiklopa".
BTW - koliko god Fortis bio bolji kao firma, meni se licno pre svidjaju pomenuti Steinhartovi modeli (i Ocean i GMT Ocean).
Sto se tice mehanizma - 2893 je dosta kvaliteteniji i cenjeniji od 2824 i Gunter ga prodaje prilicno jeftino - svaka preporuka!
Poslednja ispravka: vladas (13.2.2011. u 14:05)
No time to lose
Na kraju sam se ipak odlucio za Steinhart Ocean Black DLC,nastavicu ovde da podelim sa vama iskustva.
Kontaktirao sam Steinhart, prvo sa dva maila ali bezuspesno, medjutim kad sam ih pozvao bili su izuzetno ljubazni.
Problem je sada nastao posto sam ja hteo da im platim odavde ali da mi isporuce u nemackoj. Neka "nemacka" banka je odbila transfer posto ja placam iz Srbije a isporucuju mi u Nemackoj. Malopre sam se cuo sa g-dinom Steinhartom i treba da mi posalje "ispravljenu fakturu". Javljam dalje razvoj situacije.
Bookmarks sajtovi