Da, iskopirali su Rolexa ali to nije ništa čudno niti novo. Iste kopije možeš naći kod dosta proizvođača, neke od njih si i ti naveo u svom postu... pa su tu i Steinhart, Debaufre, Alpha, Marcello C, O&W, itd. Suština posta nije bila u kopiji dizajna rolexovog sata koji su ionako počeli da kopiraju gotovo svi proizvođači, već mehanizma koji se nalazi u samom satu. Reklamira se ETA, u specifikacijama se navodi ETA, ali nigde nije rečeno da može da stigne i Sellita. A obzirom da se pitanje odnosilo na Grovana satove i kvalitet istih, kopiranje dizajna nekog drugog proizvođača je najmanji problem u celoj priči. Lično ne bih imao ništa protiv da kupim jedan Steinhart koji po dizajnu podseća na Rolexa jer mi to ne bi smetalo toliko, ali bih zato bio krajnje nezadovoljan proizvodom i proizvođačem da platim jedan a dobijem sasvim drugi mehanizam.
E sad, što se tebe tiče Igore... Ja nisam tu da protivrečim ni članovima ni tebi, ali jesam tu da bih ispravljao greške kada ih neko napravi. Pa tako kada neko ponovi u više navrata i u više tema grešku sa 24h indikatorom, moje je da skrenem pažnju ili da pitam kako funkcioniše taj indikator, jer ne znam. Obzirom da pitam uljudno, očekujem i takav odgovor. Isto tako, kada ja napravim grešku, očekujem da me drugi isprave ili upute na link gde mogu da se informišem, a grešku ću rado priznati.
I ne, neću ja nikoga odstraniti niti udaljiti sa foruma, jer to ne želim i nema potrebe za tim niti ću takve odluke donositi sam. Tvoj problem je što sve suviše lično shvataš i reaguješ na krajnje neadekvatan način. Ali neka, ja sam strpljiv i smiren čovek, tako da ne prihvatam suviše k srcu tvoje burne ispade i nadam se da ćemo se jednog dana upoznati i popiti po koje pivo.
Ovaj drugi deo koji si citirao u postu #5 nema veze sa tobom niti je tebi išta tom prilikom prebačeno!
Pozdrav
Bookmarks sajtovi