Poštovani ljubitelji satova!
Posle dužeg vremena, razmišljanja i straživanja, odlučio sam da kupim Hamilton sat. Naime, imajući u vidu istoriju, kvalitet i moje lične afinitete, izbor je pao na dva modela, khaki field (day date tj. Khaki king) i panda chronograph intramatic. Pretpostavljate naravno šta je tu dilema, polovna panda ili novi king? Za prvi sat bih morao još sačekati, a drugi je u okviru budžeta. Ono što me buni je sledeće:
Sat bi definitivno trajno ostao kod mene i želeo bih da ga, uz redovno održavanje naslede i moja deca, jer smatram da oba poseduju i kvalitet i vanvremenski dizajn. Što se tiče kinga, novo je novo, garancija, originalnost i sve što ide uz to. Međutim, kupovinom istog definitivno ostajem bez mogućnosti da kupim intramatic, pogotovu što field satovi dosta gube na vrednosti, tako da mi je važno da pri ovoj kupovini ne napravim grešku, jer posle nema predomišljanja. Panda mi je blagi favorit, ali bi to bio polovan sat i svi rizici koje korišćeni sat nosi. Dajte mi vaš predlog i obrazložite ga, kako bih konačno prelomio. Pozdrav!
.
Bookmarks sajtovi