Treba ti kreditna kartica sa kojom ćeš platiti narukvicu. Čak kolko vidim poštarina je besplatna za Srbiju, ako odabereš jeftinije slanje.
Treba ti kreditna kartica sa kojom ćeš platiti narukvicu. Čak kolko vidim poštarina je besplatna za Srbiju, ako odabereš jeftinije slanje.
I onda na onu cenu, lupaju mi samo carinu?
Za taj iznos ne bi trebalo da bude carine uopšte, do $70 (ili beše $100, nek neko potvrdi) se ne plaća ništa. A neće biti ni špediterskih troškova jer ne ide FedEx-om, UPS-om ni sličnim firmama, kada paket obavezno dođe kod nas na špediciju pa onda oni naplate svoje bez obzira koja je vrednost paketa.
Ako ti posalju obicnom postom, ne placas spediciju, a ne bi trebao ni carinu posto je cena mala.
Dobio sam neke pare, idem da kupim sat cim stigne iz magacina, trebalo bi u petak. Uzimam ipak sa Jubilee narukvicom jer mi je stvarno prelepa tj prelepo lezi za ovaj sat, vise mi se svidja od Oystera, tako da nista od varijante sa gumom pa dodatno da kupim Oyster...
E sad moje pitanje: kazu mi u Sensu da je garancija 2god, je l' to to? Kod Vitanova kolika je garancija na Seiko?
Isto je i kod Vitanova, a Zakon propisuje garanciju od 2 godine na tehnicke proizvode tako da ako ti neko nudi manje nesto nije u redu.
Vracam se razocaran iz 'kupovine' ... nisam uzeo sat, mislio sam da je veci,stvarno mi izgleda malo na ruci iako mi je zglob 17cm. Bas sam bio razocaran jer sat mi je prelep. Je l' imate neki predlog veceg sata slicnog izgleda, za te novce ?
edit: mozda citizen nighthawk?
Poslednja ispravka: Godzilla (11.10.2012. u 23:23)
Bookmarks sajtovi