Još 500e i pouzdan prodavac! Kod ozbiljnih prodavaca mehanizam se da proveriti kod časovničara... Ostatak je vidljiv...
Još 500e i pouzdan prodavac! Kod ozbiljnih prodavaca mehanizam se da proveriti kod časovničara... Ostatak je vidljiv...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
i men' se cini
Nije poenta koliko sam ustedeo, nego koliko sam otprilike zacrtao, koliko sam spreman da izdvojim za sat (da nema zene , dece, ne bih se razmisljao ). Anyway pitanje je vise bilo da li se isplati davati pare za Orise, Alpine, Luis Erard, Victorinox itd. (znam svaki svajcarac je ok ali koliko je tu stvarno samo brand a koliko kvalitet u pitnju)
Inace ovaj mi se cini ok Baume and Mercier Classima Executives Steel XL Men's Watch 08692 - Jomashop
Poslednja ispravka: RUS (19.5.2015. u 20:23)
izmedju B&M MOA10084 ili Frederique constant FC-392RV6B6 . BM deluje mocnije ali vise sportski a i morao bih da menjam crnu za braon narukvicu sto je dodatan trosak na sat koji je u startu skuplji. FC je elegantniji i mozda vise zadovoljava namenu dress sata. Tu je i Raymond Weil freelancer...Ne znam , da sam odmah u pocetku nasao ovaj FC kupio bih ga odmah, ovako posto sam video toliko lepih modela u razlicitim kategorijama vise ni sam ne znam sta bih...
bm10084.jpg fc392_f.jpgrwfreelancer.jpg
Poslednja ispravka: Lost&Found (31.5.2015. u 11:43)
Da zatvorimo temu, kao sto napisah na:
Lost&Found - Novi primerak u kolekciji
izbor je pao na Frederique constant FC-392RV6B6 .
pozdrav
Bookmarks sajtovi