Lajk za Risemana
Moj je nasao novi dom ... nadam se da je srecan i da ga paze i maze.
Lajk za Risemana
Moj je nasao novi dom ... nadam se da je srecan i da ga paze i maze.
steinhart ocean one je preko 350 evra, tako da cisto sumnjam da je low budget ili vi racunate da je low budget ako je ispod 500 evra
Kako kome.. Nekome je €500 malo para, a drugome je €50 puno.
Inace sumljam da ce neko naci jeftinijeg driver nego Deporte DiveMaster.
Do 300 metara dubine, automatic mehanizam, helium safe, superlume, i to za jedva €45 (5250din).
Jedini problem sto je ga tesko naci, ali ponekada naleti odnekle na ebay-u. Samo treba biti brz.
Pa kad sam napisao "diver" nisam ni mislio na nekakvu profesionalnu alatku, nego jednostavno sat za more, jezera i reke naravno u dajver stilu. Naravno da 350e za Steinhart nije malo (bar meni) ali obzirom na cene ostalih automatik dajvera sličnih karakteristika, mislim da je itekako povoljno za sve što daje. Inače što se iluminacije tiče, mislim da je Monster tu neprevaziđen, a čini mi se i u kategoriji cena-kvalitet, tačnije neverovatno je da još uvek može za te pare da se uzme takav sat U recenzijama Steinharta čitao sam da je loša luminiscencija, kod njega postoji još i nedostatak identiteta, ali mu je to istovremeno i kvalitet (zvuči paradoksalno) jer daje sasvim solidan kvalitet, švajcarski mehanizam i Rolex look za neuporedivo manje pare.....Što se tiče najjeftinijeg prestavnika, Orienta, moram priznati da sam i sam tražio "New mako", koji je poprilično hvaljen, mislim da taj sat iako možda objektivno najnižeg ranga od ponuđenih itekako zavređuje pažnju....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Evo jednoh koji je odlican diver robustan korana se okrece glatko u obe strane tezakIMG_3908.jpg
next year at this time I'll be a millionaire
..jedino sto nije low-budget.
Nemoj da cepidlacis ))))
next year at this time I'll be a millionaire
That's what I'm talking about.
Imao sam ovo bebce na ruci i stvarno je tu prica suvisna. Savrsenstvo u jednostavnosti. Da nema Submarinera (koji je putovao na dno Marijanskog rova zakacen na mini podmornicu i vratio se neostecen + luminova je svijetlila i dolje, nadjite snimak na YT) bio bi br. 1.
Ploprof je prva liga
Dobro ide uz peraja ))))
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi