jel sve jasno iz naslova ?
stavljajte prijedloge, jerbo ipak ste vi poznavaoci satova
ja ću ispod svake slike napisati jel mi se sviđa, i koliko mi se sviđa
jel sve jasno iz naslova ?
stavljajte prijedloge, jerbo ipak ste vi poznavaoci satova
ja ću ispod svake slike napisati jel mi se sviđa, i koliko mi se sviđa
uzmes bilo koji na kojem pise 200m ,bacis ga sa krova,pregazis autom,sutnes par puta i dobio se nov ronilacki sat koji lici na stari
sala naravno. Nisam bas siguran da sam razumeo... Na sta treba da lici? Ronilacki satovi su u svakom detalju na sebi pravljeni zarad funkcionalnosti za podvodne aktivnosti. Masivno kuciste i korona,"debeli" markeri,lako citljivi pod vodom,krupne oznake...nisam siguran da ima casio diver vintage loock-a
Moram da se ispravim, sada videh na sta si mislio.. Pa ovo je dobar predlog.
dobar taj crveni, ali zar mora baš crveni, ja više volim prolazit na zeleno
izgleda ko budilica
samo si ipak trebao da nam kazes do koje cifre da se ide....onda je sve lakse..metalna ili kaucuk narukvica..koja velicina...daj smernice neke pa ce se nesto naci i bices zadovoljan...ima ih
evo ja bi ti preporucio ovog:SKX007J-P.jpg
next year at this time I'll be a millionaire
nije loše, taj je okej, samo što je u pitanju seiko, ali narukvicu bih ipak kaučuk
sta kazes na ovaj military stile
MSY501Dface1.jpgMSY501Dface3.jpg
gumenu narukvicu uvek mozes da dokupis...
nesto kao seiko moze biti samo seiko A,zasto si odlucan samo za casio i za kvarcni,uopste? Orient ima odlican model, Orient mako,automatik je,a pristupacan je,skoro kao i Casio. Ovde mozes procitati par reci o njemu
Orient Black Automatic Dive Watch CEM65001B (Black Mako)
Ukoliko bas mora Casio,ja imam jos ovaj predlog,a ti gledaj sta ces ako ti se i on ne dopadne
Casio MDV-105D-1A
Bookmarks sajtovi