pa taj citizen nije loš, iako da sam birao po dizajnu mogao sam si uzeti seiko 009, taj mi je stvarno lijep.
ali htio sam casio, zato sam i postavio temu
htio bih ih naći u dućanu, ne volim kupovati te stvari preko neta
pa taj citizen nije loš, iako da sam birao po dizajnu mogao sam si uzeti seiko 009, taj mi je stvarno lijep.
ali htio sam casio, zato sam i postavio temu
htio bih ih naći u dućanu, ne volim kupovati te stvari preko neta
Casio mdv-102 koji ti je već predložen je sat koji vredi svaki dinar, preporuka iz ličnog iskustva i mislim da ne treba da tražiš dalje.
Ukoliko pak želiš nešto drugo a Seiko nije opcija, Citizen ny0054 titanium je odličan sat...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
da, ova dva su stvarno lijepa što jes jes
Ako dozvolite jedno „bogohulno" (ili, bolje rečeno, „satohulno") pitanje - da li se čuveni Citizenov Nighthawk može koristiti za amatersko ronjenje? Znam da ima oznaku WR 200m, da je zapravo pilotski i tako to, ali u pitanju je model koji bih voleo da nabavim posle akutnog dekintitisa, pa k'o velim, bilo bi lepo roniti s njim, a najviše se uzdam u iskustvo forumaša. Imao sam prilike da ga vidim kod jednog drugara koji ni ne zna zašto ga je kupio i kaže da mu se ne dopada a na mene je ostavio veliku utisak (naravno, sat, a ne ortak bez smisla za estetiku).
ako piše dvista, onda nema beda.
dvista s mista 8)
Ako tako kaže iskusni barba
Za ronjenje moram tražit lipo misto
Sa sata se ne smi ogulit farba
A more će bit toplo i čisto.
P.S. Nadam se da sam pogodio dalmatinski govor. Jeste da sam lingvista, ali formalno kvalifikovan za engleski.
Show off your SKX007/009s!
tu ima par zanimljivih seika
lipo lipo uspia si... za ronjenje je skoro cili jadran lip, ali najlipše je oko pelješca ili kornata
inače, oznake MDV uopće nisu za evropsko tržište, i ne mogu naći sat MDV 105 u evropi
zar nisi rekao da nije problem porucivanje preko neta?
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi