da li sam pogresio za cenu do 300 evra? Mada u izboru su bili Jacques Lemans, Esprit, Candino ali ova Certina mi se nekako najvise svidela i sutra idem da je kupim.
da li sam pogresio za cenu do 300 evra? Mada u izboru su bili Jacques Lemans, Esprit, Candino ali ova Certina mi se nekako najvise svidela i sutra idem da je kupim.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (25.11.2009. u 0:45)
mnogo lep sat...i ja planiram kupovinu nekog sata i evo sad sam pridodao jos jedan ...necu si nikad odluciti
gde ima kod nas da se kupi i koja mu je cena?
Našao sam u Merkatoru u radnji:
O\'Clock TIME d.o.o.
Bulevar Umetnosti 4- TC MERKATOR
11000 Belgrade Phone: 00381 11 3131197
sa cenom od 24.500 dinara a ista je cena i u Novom Sadu.
Certina - SPORT Classic - DS Podium:
http://www.certina.com/Collection/Ge...7-00.aspx?pi=0
http://www.certina.com/Collection/Ge...7-01.aspx?pi=0
gorani wrote:
Ma nema greske odlican i prelep sat, ja sam hteo da ga kupim pre 2 god. u Identicu, ali mi je uvek nekako izmakao, jer su oni narucivali svega po nekoliko komada koja prodaju u roku od nedelju dana i onda opet cekas 6 meseci, i nakon toga sam se ohladio i kupio neke druge satove.da li sam pogresio za cenu do 300 evra? Mada u izboru su bili Jacques Lemans, Esprit, Candino ali ova Certina mi se nekako najvise svidela i sutra idem da je kupim.
Bilo bi dobro da ga fotografises i postavis sliku, jer zaista izgleda bolje u prirodi.
Pozdrav,
V.S.
E pa, javlja se jedan vlasnik Certina DS Podium sata i to u beloj (svetloj) boji sa braon koznim kaisem. Kupio sam ga upravo danas u Novom Sadu kod uvoznika za 24.500 dinara. Precnik je 38 mm. Crni nisu imali a ovaj svetliji model mi nekako zapao za oko. Cim ga uslikam odmah stavljam slike...a do tada sam zadovoljan korisnik Certina sata za ulozeni novac i dobijeni kvalitet...
gorani wrote:
Gorane cestitam!E pa, javlja se jedan vlasnik Certina DS Podium sata i to u beloj (svetloj) boji sa braon koznim kaisem. Kupio sam ga upravo danas u Novom Sadu kod uvoznika za 24.500 dinara. Precnik je 38 mm. Crni nisu imali a ovaj svetliji model mi nekako zapao za oko. Cim ga uslikam odmah stavljam slike...a do tada sam zadovoljan korisnik Certina sata za ulozeni novac i dobijeni kvalitet...
Nego jel si siguran da je precnik 38mm, trebalo bi da je veci?
U svakom slucaju cekamo slike...
Pozdrav,
V.S.
gorani, sorry sto ti ne odgovorih na priv.mes. nisam dugo bio pri racunaru, pa evo moze i ovako javno..
odmah da ti kazem satic je EKSTRA!! ja sam stvarno prezadovoljan tom certinom (kao i ti otisao sam da kupim crnu, a iz radnje izasao sa belom ). ova bela super izgleda uzivo, jel da?
mislim da ces i ti biti zadovoljan. da te dugo sluzi!
Pozdrav!
P.S. precnik nije 38 vec 40mm bez krunice
Evo slike satica... radi tika-taka-tak i stvarno sam prezadovoljan... precnik je 40mm a ne 38mm koliko sam napisao...
Izgleda super :woohoo:
Mislim da mi se ipak vise svidja ovaj svetliji brojcanik, cini sat upadljivijim.
U svakom slucaju cestitam jos jednom i da ga u zdravlju nosis.
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi