Lijep sat,ali mu je mehanizam "tanak"!
Pogoni ga ETA G10.211 kvarcni hronograf,iz Fashinoline serije-što znači da nema jeftinijeg i lošijeg ove vrste,
a da ga proizvodi švajcarska ETA! Ovaj mehanizam je pravljen za modne satove gdje je bitan izgled,a ne kvalitet!
Koliko sam vidio,cijena sata na netu je oko 300$,što i nije malo(svašta se može naći za te pare,
a da je dobro kvalitetnije)!
Pozdrav i dobro došao
Izgleda mi kao da je neko stavio IWC Aquatimer i I IWC spitfire chrono u jedan sat.Moj savet zaobici u sirokom luku.Za te pare imas Seiko,Citizen,Orient ili neki odlican ruski sat koji ce te sluziti dugo godina i bices presrecan i izgledom i kvalitetom,kao i barem 1000 satova koji koriste slican ili malo bolji etin mehanizam koji ima ovaj sat sa slike.
U pravu su ljudi, previše taj sat liči nekim modelima daleko poznatijeg proizvođača... moglo bi se reći da je u pitanju na neki način i homage IWC-u.
Konkretan model lično ne bih razmatrao upravo iz navedenog razloga, ali sam Junkers je proizvođač koji ugrađuje isključivo ETA mehanizme, tu i tamo Poljot a kućišta nabavljaju od Fricker-a što je poprilično pozitivna stvar obzirom da Fricker važi za proizvođača kućišta izuzetnog kvaliteta tako da su u suštini Junkers satovi prilično dobre izrade.
Bookmarks sajtovi