Omega je ono što bih ja uzeo.
Omega je ono što bih ja uzeo.
Ja bih sacekao koj mesec dok izadje Planet ocean sa in-house co-axial mehanizmom 8500.U poredjenju ova dva sata Breitling nema sta da trazi,dobar je to sat,ali Planet Ocean u odnosu na njega je svetlosnu godinu ispred.Planet Ocean ceka sudbina submarinera, pravi klasik,sat za koji ce se znati i za 100 godina.
I ja glasam za Omegu. Da ne ponavljam ali sve su rekli @nikle i @vladas. S tim sto je Nikle dao dobar predlog da sacekas i uzmes stvarno ekstra mehanizam. Samo se bojim da ce biti preskup. A sto se tice Breitling-a mislim da im je ovo jedan od promasaja, bar za mene. Ogromna siroka korona, bez icega na sebi, pa sam brojcanik meni izgleda malo neugledno.
Ja dajem glas Omegi probao sam sat i lepo stoji na ruci a Breitling sam i sam imao i jako je osetljiv. obim je tu negde 45.5 i 46 mm
a kockasti za Dragona..ali kad pocne da skace sa planina
next year at this time I'll be a millionaire
Omegu naravno Salim se, mislim da neces ni sa markom na B pogresiti Breitling. Gledaj i cene.....
Omegu Speedmaster ima moj prijatelji izuzetno je lepa da ne pricam o kvalitetu tog poznatog brenda.
Zenith i Omega geneve su malo Vintage modeli i mislim da su za neke ozbiljnije godine da ne kazem starije ljude.
Seiko je u ovom slucaju varijanta za "male" pare dobar sat.
Heuer mi se uopste nesvidja mislim na ovaj model....
Omega ukoliko zelis da odresis kesu.... Seiko ukoliko zelis da ustedis a pritom imas lep sat.
hvala. gledao sam i isprobao na ruci breitling i planet ocean. oba odlicno leze na ruci i uklapaju se u budzet. mada sam poceo da razmisljam i o speed master. ima jos vremena posto se kasica puni do juna-jula. cenim vasa misljenja. hvala puno. svaki je predlog dobrodosao. nevezano za ovu temu imam tag heuer katalog za 2011 i breitling i omega pa ako neko hoce u ponedeljak cu biti u bg pa da dogovorim mesto i vreme.
Iz ovog ugla Breitling najbolje izgleda
just nice and easy now...there is no need to rush
Uzeo bih Breitling ali na metalu, Omegu bi uzeo kada bi bila sa 8500,a nesto mi se cini bar ako je suditi po ovim stranim forumima da nece izaci uskoro sa tim mehanizmom iako je bilo najava da ce izaci do Bazela 2011.
Bookmarks sajtovi