imam jednu dilemu pa mi treba vase misljenje. vec pocinjem da skupljam pare za svoj sledeci sat i izbor ce pasti izmedju ova tri pa mi vi recite sta mislite o njima.
imam jednu dilemu pa mi treba vase misljenje. vec pocinjem da skupljam pare za svoj sledeci sat i izbor ce pasti izmedju ova tri pa mi vi recite sta mislite o njima.
^^ ja bih uzeo Superocean heritage, izgleda super, a jos bolje na metalnoj narukvici.
Od ta tri. Samo Breitling!
i moj glas za breitling
Iskreno, ni jedan jer nisu po mom ukusu ali ako bih baš morao da biram onda Omegu samo zato što su svi glasali za Breitling a i zato što je po meni reč o kvalitetnijem satu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Omega (biram po izgledu)
Omega Planet Ocean, definitivno!
Pri tome - vrlo je svestran. Postoji u dve velicine - 42 i 45,5mm, u kombinaciji crne ili narandzaste korone, narandzastih ili belih oznaka na ciferu. Na kraju - u osnovi jeste stara dobra ETA 2892 ali jako modifikovana i sa Co-Axial escamepemnt-om!
No time to lose
Breitlinga. Zato sto nije coaxial i zato sto nije onako cetvrtast.
Omegu... Najlepša mi je, a i Breitling mi je nekako postao previše pozerski sat, kad hoćeš da pokažeš kako si pun kinte kupiš ga, bar ovde kod nas... Nemojte pogrešno da me razumete, ne mislim da ste vi pozeri zato što ste se odlučili za njega...
moj glas ide omegi!
Bookmarks sajtovi