Zdravo svima
Naisla sam na ovaj forum, trazeci komentare o satovima ili bar neke recenzije. Moram priznati da ste mi dosta pomogli i resili nekih nedoumica.
Kako zelim sebi da kupim sat, a potpuni sam laik u tom svetu, stvarno mi je potrebna vasa pomoc. Posle silnih komentara odustala sam od mnogih za koje sam mislila da su kvalitetni (Fossil ili ESPRIT npr. - sto sasvim dovoljno govori koliko znam o satovima).
Svoj izbor sam suzila na FESTINA satove, jer pored toga sto ih hvalite, meni su i lepi. Priznajem da mi je bitno da sat bude lepo "obucen", ali nisam ni u situaciji da dajem novac na nesto sto koliko-toliko nije kvalitetno., sto znaci da "modni satoi" ispadaju iz igre.
Isto tako nemam mogucnosti kupovine preko interneta, pa sam osudjena na ono sto ima kod nas u prodavnicama.
Volim da sat nosim umesto nakita, pa ne bih volela da bude krajnje jednostavan.
Izbor sam suzila na ova dva sata, i oba mi se dopadaju. Cena mi je prihvatljiva i vise nego odlicna. U pitanju su:
FESTINA F 16362:
FESTINA F 160219:
Zanimaju me vasi komentari u vezi njih i koji je po vama bolji (naravno mislim na njihove karakteristike, mehanizam isl. posto to ni u prodavnici ne znaju da mi kazu)?
Hvala puno
Bookmarks sajtovi