Da.Znam.Sto se tice mehanizma i svega ostalog Big Size je neprevazidjen.Samo mi je malo izgled....Nije ruzan sat ali ove koje sam naveo su mi malo lepsi.Zbog toga se i lomim.Mozda uzivo izgleda lepse.
Da.Znam.Sto se tice mehanizma i svega ostalog Big Size je neprevazidjen.Samo mi je malo izgled....Nije ruzan sat ali ove koje sam naveo su mi malo lepsi.Zbog toga se i lomim.Mozda uzivo izgleda lepse.
Meni je od svih tih Certina, najlepši
Certina (renz-) | wristwatches | pocket watches | watch exchange :: watchSea24
mada, jeste i skuplji.
Ja obožavam inače Certinu i uopšte je ne razdvajam toliko od Victorinox-a, Prave slične modele po izgledu, pa i po kvalitetu. Evo još jedne Certina lepotice nazvane DS1, još kad bi se imalo kinte... eeehhaaaaaa, odavno bi krasila moj čupavi zglob na ruci.
DSC01935_1.jpg DSC01926_0_1.jpg
Ma kakva Certina, gde si ti vid´o Certinu sa 15 različitih alatki?!Ja obožavam inače Certinu i uopšte je ne razdvajam toliko od Victorinox-a
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Uh.Ovaj DS1 je odlican.Ali cena je .....Meni se mnogo svidja ova Certina CERTINA C010.417.16.031.00 DS Royal Chronograph Quartz LSB Black (Kuala Lumpur, end time 3/14/2013 2:45:00 AM MYT) Moze i ova sa metalnom narukvicom CERTINA C010.417.11.051.00 DS Royal Chronograph Quartz SSB Black (Kuala Lumpur, end time 3/14/2013 2:45:00 AM MYT) Podseca me na Maurice Lacroix Maurice Lacroix Miros Sport MI1098-SS042-330 Uhr kaufen - uhrenlounge - Der Online Uhrenshop fr edle Luxusuhren Jos da ima mehanizam ETA 251.262 bio bi pun pogodak.Mada nije ni ovako losa.
Sta mislite Casio BEM-506L-1A
Casio EF-341L-1A
Casio MSY-501D-1B
Ovaj treci mi je ubedljivo najlepsi.Ne mogu da verujem da ovakav sat ima takvu cenu.Samo ne znam da li mu je narukvica kvalitetna.Isti Fortis.Japanci imaju dobre satove sa primamljivim cenama.Izgleda da su Svajcarci precenjeni.
Bem 506 i MSY 501 se meni svidjaju. Uzmi koji ti se svidja - pobogu to je CASIO :-) Msy cu kupiti sigurno ako u narednih mesec-dva ne budem imao za Nighthawk
Narukvica je sasvim dobrog kvaliteta (imajuci u obzir cenu)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jedan sat je kupljen . I to ovaj
H38511733 42mm 368e.jpg
Hamilton Jazzmaster Thinline 42mm.Sta mislite?Lepse i bolje nisam nasao.360 eur.Malo je skup ali sta da radim.Kupio ga je prijatelj u Becu.Kada ce ga poslati jos ne znam.Hocu da uzmem dva sata.Ovaj je za uvece i uopste za neku elegantniju garderobu.Zato sam i uzeo sa koznom narukvicom.Drugi ce biti vise sportski.Najvjerovatnije ovako nesto:
8 MSY-501D-1B 40 ili 41mm 10300 din.jpg
Cestitke za Hamilton!U zdravlju ga nosio!
Koji god drugi sat uzeo moj ti je najtopliji savet da bude sa metalnom narukvcom iz razloga koji su milion puta pominjani ovde.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi