Svakako bih pre kupio neki Steinhart ili sl, ali sam se malo zainteresovao i za Omegu Sea Master Quartz, progooglao, i našao da je uskoro neće biti (nove), sa keramičkim bezelom se već ne rade, a uskoro i ove obične.
I moj glas ide za Omegu, i ja bi uvek izabrao Omegu ako se uklapa u budzet.
meni su pomenutu omegu nudili u prodavnici za 1000 eura,svakako glas za omegu
Omega garantuje 20 godina za dijelove nakon prestanka proizvodnje mehanizma. Znači,to nije problem,a i posebno što je kvarc u pitanju gdje je habanje mnogo manje nego kod mehanike.
Jos jedan glas za Omegu. Ubedljivo najpoznatije ime i pomalo statusni simbol. Na osnovu tvojih uvodnih komentara, ekao bih da bi ti to bas odgovaralo.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Konacno sam izabrao.Certina je najbolja.Izabrao sam dva modela.Jos ne mogu da se odlucim koji od ta dva da uzmem.Videcu.Sto se tice izgleda lepse nisam nasao.Sto se tice mehanike, to mi vi recite.Velicina je 42mm.Mislim da ce odgovarati mojoj ruci koja nije bas tako debela(mogu da sastavim palac i srednji prst).U pitanju je Certina DS Podium Big Size.
Watch certina herren quarz kollektion ds podium big size chrono c0016172220700 - Chronollection.com - Luxury watches, professional listed ads, watch market news.
Certina DS Podium Big Size C001.617.22.057.00
Sta mislite?
Mislim da nisi pogresio, uopste!
Dakle radi se o modelu DS Podium Big Size, ref. broja C001.617.22.057.00.
Certina 1.jpg
(cisto da pokazemo sat )
Ja cu ti preporuciti mesto gde sam ja kupovao a gde je i malo jeftiniji sat: Horademoda, kod njih je sat 450 EUR.
Preporucicu jos i da pogledas i Certina automatik hronograf - http://www.horademoda.com/certina-po...00-p-1581.html iako znam da ti automatik nije u "fokusu".
Certina 2.jpg
EDIT: Ako bude potrebno - sa vlasnikom firme sam izmenjao vise mailova i mozes se pozvati u komunikaciji na mene (vise detalja ti mogu poslati na PP)
Poslednja ispravka: vladas (14.8.2012. u 18:55)
No time to lose
Kico, da ti ne trollujem temu, vidim da si se odlučio za kvarc, ipak verujem da bi se mnoge kolege i koleginice forumaši složili: automatik je automatik, nema tu levo-desno jer naučiš da ceniš kvalitet izrade i majstorstvo, to "čudo" postane kao živo jer plete iznutra, ono klatno se obrće i ti osećaš momentum kad pomeriš ruku, osećaš da mehanizam "diše", a ova Certina DS Podium Big sa 7750 unutra je bombona... pun pogodak i još je kod Španaca ispod 1000 eura.
Bookmarks sajtovi