Nov sam na forumu i ovo je mon prvi post i sad imam jedno pitanje ovo mi je prvi G-shock i razmisljam se izmedju ova dva modela:
GWA 1000 1-A
G9000 MS-1
zanima me da li su modeli dostupni kod nas? I sta mislite o njima!
Hvala na odgovorma!Pozz
Nov sam na forumu i ovo je mon prvi post i sad imam jedno pitanje ovo mi je prvi G-shock i razmisljam se izmedju ova dva modela:
GWA 1000 1-A
G9000 MS-1
zanima me da li su modeli dostupni kod nas? I sta mislite o njima!
Hvala na odgovorma!Pozz
Dobro dosao na forum
Koji god G-shock da uzmes, neces pogresiti.
Nisam siguran za GWA 1000, da li moze da se nadje kod nas, ali i preko on kosta oko 400,500$.
Dok G9000, moze da se nadje kod nas, i on je oko 12.000 din.
Naravno da je ovaj prvi bolji, ali i kosta nekoliko puta vise.
Inace imam G9000 vec nekoliko godina, i stvarno sam zadovoljan.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pre svega,dobro nam dosao na forum!
Procesljaj malo ova 2 sajta.Tu ces naci bilo koji G.
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Buy Watch Online, Seiko watches Casio Citizen Watch Mens Chronograph Automatic Diver Kinetic Eco Perpetual Calendar Aqualand Premier Arctura Sportura Protrek g shock Promaster Womens Watches
Pozdrav.
Slobodan.
Pa mislim da je to stvar ukusa i potrebe, nećeš pogrešiti koji god da odabereš.....meni kao laiku za G shock je ovaj 1000 dosta privlačniji.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ova dva sata su nebo i zemlja u bukvalnom smislu reci (Aviation i Mudman), cene su im dosta razlicite ali su oba odlicna.
Ma ako šuška nije problem, mislim da je Aviation dobar izbor.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Kod G-Shock-a ti uglavnom sve zavisi od ukusa i potreba (ako postoje neke funkcije koje bi zaista koristio). Svi su oni zaista dobri satovi, od 5600 pa do najskupljih avijatičara i Frogman-a. Postoje retki modeli na koje ljudi imaju neke zamerke, ali su oni bas jako retki, i te zamerke su uglavnom sitne. Tako da uzimaj onaj koji ti se vise svidja. Ja vec skoro godinu dana imam Mudmana i prezadovoljan sam.
Baci oko i na gw4000 . Ja ga imam i prezadovoljan sam... orange varijanta možda još i lepša...
Casio G-Shock GW-4000-1A2ER Aviator (Sky Cockpit)
GW-4000-1AJF_1.jpgGW-4000-1AJF_2.jpgGW-4000-1AJF_3a.jpg
Poslednja ispravka: backarelli (4.12.2012. u 22:33)
Victorinox - real steel with mechanical soul
E sad malo sam jos gledao sta je i kako je i na osnovu vasih preporuka troumim se izmedju tri modela:
G9000 MS-1
GW 4000
Treba mi nesto na onaj vojni-pilotski fazon,ali i nesto sto ce da izgleda onako stelth.Nego jel ima kod nas Chase Durer da se kupi? Hvala na dobrodoslici!
Jos jedno pitanje gde ima ova dva sata zeleo bih da odem i pogledam oba kako izgledaju?
Bookmarks sajtovi