Ma da naravno Vladane, nisam ja sumnjao toliko u prodavca sa kp vise su me generalno bunile velike razlike u cijeni od sajta do sajta. Sat sa kp plus troskovi ce me izaci isto kao i na creationu samo cu ga manje cekati
Ma da naravno Vladane, nisam ja sumnjao toliko u prodavca sa kp vise su me generalno bunile velike razlike u cijeni od sajta do sajta. Sat sa kp plus troskovi ce me izaci isto kao i na creationu samo cu ga manje cekati
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ipak sam se odlucio na CreationWatches, dobio sam popust od 5%, meni su vec treci put dali taj popust od 5%, tako da znate, probajte traziti popust prilikom kupovine kod njih, skoro sigurno cete dobiti tih 4-5%, znam nije nesto pretjerano ali ajde bolje ista nego nista
Sad slijedi nekih dvije nedelje cekanja
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Darko...u iscekivanju je draz
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da li ja to gresim ili gore pomenuta serija nema u Solar i Radio controled verziji? Od kako imam GShock sa solarnim punjenje odlucio sam da vise ne kupujem satove sa `obicnim` napajanjem. Jako mi se svidela GA-400 serija ali ne mogu da pronadje sa trazenim specifikacijama. Moze pomoc?
Svaki G-Shock koji ima radio kontrolu ima u prvom delu svoje oznake slovo ''W''(Wave Ceptor) Npr.-GW 3000
Dakle ''GA'' serija svakako nema radio kontrolu.
PS-Otkud ta odluka da ne kupuješ satove sa ''običnim'' napajanjem? Mislim,zašto bi se odrekao sata koji ti se sviđa samo iz tog razloga?
Ja imam i jedne i druge verzije i čini mi se da obe verzije imaju svoje prednosti i mane.
Poslednja ispravka: VLADAN P (21.11.2015. u 13:20)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Očigledno kada sam "smislio" princip, očekivao sam da će biti sve više G-a u solarnoj verziji. Kad vidiš, nije tako i moraću izgleda da to promenim. I ja imam i jedne i druge verzije i ja nisam uspeo da uočim ni jednu manu solarnog napajanja. Šta je tebi problem? Možda nešto propuštam?
Pa ne bih baš to nazvao problemom već kao i što rekoh-manom (pri komparaciji ove dve tehnologije)
Punjiva baterija- Još ne znamo koliko će da traje Bilo je i slučajeva da mora da se menja već nakon 5 godina.A skuplja je bar 10 puta u odnosu na klasičnu bateriju koja kod ovakvih satova (u zavisnosti od ugrađenog modula) traje od 2 do 10 godina.
Sami elementi potrebni za solarno napajanje moraju se proizvesti i ugraditi u sat što isti znatno poskupljuje.
Tu je i ona činjenica da što se nešto sastoji iz više delova, što je nešto komplikovanije napravljeno- ima više šanse da se nešto i pokvari.
Kažem opet-ništa od ovoga nije neki preveliki problem al' kad si već pitao ...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ni jedan ni drugi nisu losi ali meni je dw5600 lepsi, ja sam se dugo razmisljao i verovatno uzimam dw5600bb
Bookmarks sajtovi