Svaka cast na izboru,nisi pogresio.Nek te dobro sluzi.Jedan NATO ili ZULU remen bi mu jako dobro legao.
Svaka cast na izboru,nisi pogresio.Nek te dobro sluzi.Jedan NATO ili ZULU remen bi mu jako dobro legao.
BABA čestitke na odličnom izboru !
Lepo je videti kada nekom pomognemo da napravi pravi izbor Dobrodosao medju ljubitelje mehaničkih satova, odličan sat si pazario. Neka te u zdravlju služi
Svaka cast na izboru! Vrlo lep sat si izabrao i bas mi je drago da smo pomogli predlozima i da su ti se svideli.
I slike su vrlo lepe, postavka, osvetljenje, jedva cekam neke jos detaljnije.
No time to lose
Evo samo da se pohvalim da sam pre više od mesec dana kupio preko "online" prodavnica dve narukvice. Jedna od kaučuka, model kao na Citizen Nighthawk-u, a druga od kevlara sa lepo odrađenom crvenom šarom. Bio sam lenj da postavim slike mesec i po dana, a želeo sam da se još jednom zahvalim na pomoći stručnim ljudima sa sajta koji su me posavetovali u vezi sa kupovinom sata
Slike u prilogu nisu nekog kvaliteta, oprostite zbog toga i zbog masnih prstiju, ali mislim da mogu da dočaraju "lepši" izgled ovog sata (ja lično ne volim metalne narukvice, tako da je to subjektivan zaključak).
Ako treba nek moderatori premeste slike na neko drugo mesto, zbog ponovnog otvaranja stare i završene teme.
novo-001.jpg
Poslednja ispravka: BABA_iz_SRBIJE (15.2.2013. u 22:59)
Odlicno izgleda na novom kaisu.
Ima pravi "racing" izgled.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovaj kajš od kaučuka bi trebao da se prodaje kao osnovna opcija uz sat, jer je unapredio izgled sata, a ovaj sa crvenim koncem mu daje neki ozbiljniji izgled, da ga nosim uz odelo .
Ma mrzi me sad da menjam kajševe, ali kad se upropasti ovaj gumeni, sledi mu od kevlara, taj ne bi trebalo tako lako da propadne
Bookmarks sajtovi