Ja moram da dam jos jedan predlog, a radi se o satu koji prosto obozavam.
Malo prelazi budzet, ali...
Citizen BJ7010-08E NIGHTHAWK
Ja moram da dam jos jedan predlog, a radi se o satu koji prosto obozavam.
Malo prelazi budzet, ali...
Citizen BJ7010-08E NIGHTHAWK
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rus koji je precnik tog Nighthawka?
Uvek kad trazim izlaze mi razliciti podaci.Od 42 pa do 46 mm. O.o
Jedno prosto pitanje: kod onih osnovnih automatik 5ica od Seika da li je dozvoljeno kvašenje ruku i bezbrižno kupanjei brčkanje, bez ronjenja?
@rus Ovaj Nighthawk je vrh, svideo mi se uživo kako izgleda, ali nisam ga ni probao jer mu je cena u prodavnici prevazilazila budžet, al' možda se "napnem" za tako neku zanimanciju.... mada mi se čini i prevelik, ne bih da prečnik prelazi 45mm
^ Ima 43mm. Imao sam ga, (nazalost) prodao, a jedan potencijalan kupac me je naterao da ga merim sublerom. Ali zbog jako uzane korone deluje i vece, mada ne smeta
No time to lose
Obično ne praktikujem da predlažem polovne satove, jer su sami po sebi mačka u dzaku, ali na jednoj domacoj on line berzi se prodaje Citizen sa odlicnim 4166 automatskim mehanizmom, po veoma pristojnoj cenu. Naravno, ovo nije preporuke da neko odmah kupi, zna se kako to ide sa polovnim satovima, ali svakako je vredan paznje...
Evo samo da se pohvalim da sam juče kupio sat, da se zahvalim na nesebičnoj pomoći ljudi koji su me savetovali u ovoj temi, naročito to cenim jer mi je prvi post bio "ja bih hteo da kupim" bez ikakvog predstavljanja niti bilo kakve aktivnosti na forumu.
Odlučio sam se za sat Seiko SNZG13K1. Seiko SNZG13K1
Evo i slika, ali napominjem da je juče bila subota i nisam mogao u servis da skratim dužinu narukvice (ne umem sam) te je bilo bezveze da slikam sat na ruci. Kad promenim narukvicu biće još neka interesantna slika.
Pozdrav
za forum.jpg
Uzeo si najbolji sat,svaka cast
Dobar izbor, cestitam
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
cestitam,eto, svi nesto kupuju a ja bre nista,stvarno to moram da promenim,vreme je
woodman
'fala na čestitkama, nisam se baš nešto potrudio oko slika, nazvaću ih "masni prsti", al' pošto je format mali, niko ni ne primećuje... e sad samo još da poručim neku silikonsku ili "Zločinačku NATO Soldatesku" stavim i da pevam...
Bookmarks sajtovi