Pozdrav svima, i izvinite sto nisam pisao, nisam bio tu neko vreme a nisam ni kupio sat! u medjuvremenu mi se zasvidjao jos neki sat pa bih pitao za savet!?
Casio EF-500L-1AEF-500L-1A.jpg
I
Casio EF-503L-1AEF-503L-1A.jpg
hvala
Pozdrav svima, i izvinite sto nisam pisao, nisam bio tu neko vreme a nisam ni kupio sat! u medjuvremenu mi se zasvidjao jos neki sat pa bih pitao za savet!?
Casio EF-500L-1AEF-500L-1A.jpg
I
Casio EF-503L-1AEF-503L-1A.jpg
hvala
Svi satovi kole si izabrao su O.K.
Lično mogu da preporučim Casio EF 503(ja ga imam u drugoj boji).Sat deluje veoma ozbiljno,za klasu skuplje,i pogodan je za sve prilike.Unutra je Miyota OS 90.Savetovao bih kupovinu sa metalnom narukvicom koja je neočekovano kvalitetno napravljena.
Ipak,konačni savet-Izaberi onaj koji se tebi najviše dopada.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ja imam ef-500L-1a vec 4 godine i sto bi ovi stariji rekli, sat mi je i radni i paradni, cetri godine ga nosim i nije mi bio na ruci samo 2-3 dana dok nisam zamenio narukvicu metalnom, radim u proizvodnom programu u majdanu granita sto podrazumeva skoro celodnevni kontakt sa vodom, razne jake vibracije i razni udarci, i nemam kritike za ovaj model sata, u slobodno vreme vozim po veoma losim putevima cros motor sto opet podrazumeva vibracije, i veoma sam zadovoljan satom
Bookmarks sajtovi