Pozdrav forumaši,
Evo ranije nego što sam mislio imam pitanje, odnosno molbu za savet. Posle čitanja ovog foruma i listanja sajtova za prodaju ja sam odlučio da moram sebi da uzmem neki sat, bar za neko vreme da ga imam dok ne skupim pare za nešto kvalitetnije, a pošto sam danas imao vremena obišao sam par prodavnica. Koliko sam uspeo da vidim u nekoj cenovnoj kategoriji od 100-150 evra (što bih imao da izdvojim za početak) tu je neko dobro rešenje sat CASIO. Pored samog kvaliteta sata jako mi je bitno da mi se sat svidi, a ono što tražim je neka sportska elegancija najkraće rečeno. Nešto što mi se uživo jako svidelo a izgleda po mom mišljenju jako eleganto, otprilike kao da se nosi mini Breitling je sat CASIO EF-500L-1A
EF-500L-1A.jpg
Cena mu je 9.800 RSD.
Isto tako u jednoj radnji sam našao još jedan sat koji mi se svideo, u pitanju je SECTOR 3251992217
3251992217.jpg
Najbolje kod ovog SECTORA je to što je na sniženju jer je poslednji model i to što je sa nekih 27.000 RSD snižen na 13.985 RSD pa me zanima da li ima mesta dvoumljenu ili da odmah uzmem ovaj SECTOR? Poenta je što ne znam ama baš ništa o kvalitetu ovog sata.
Takođe, zanima me da li uopšte da uzimam nešto do 100-150 evra ili da se strpim mesec, dva i uzmem neki sat marke CANDINO ili FESTINA od nekih 200-250 evra.
Hvala unapred!
P.S. Inače, u nekoj bližj budućnosti nadam se da ću skupiti 400, 500 evra i uzeti, naravno uz vašu pomoć, neki dobar TISSOT ili CERTINA-u. Evo fotografije sata TISSOT PRC 200, već je pominjan ovde na forumu i moram da kažem da je ovo neki oblik sata koji mi se najviše sviđa...
T17_1_586_32.jpg
Bookmarks sajtovi