Nije mat, cifer mu je blago sedefast. Vidi slike:
DSCN0797.jpgIMG_0519.jpgIMG_0523.jpg
Nije mat, cifer mu je blago sedefast. Vidi slike:
DSCN0797.jpgIMG_0519.jpgIMG_0523.jpg
Koliko vidim na slikama, mat mu je samo ovaj spoljni deo narukvice, samo kad bih mogao da ga probam negde ovde, i da narucim...
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Narukvica je djelom brusena, a cifer mu je diskretno sedefasto crni (imaj u vidu da je ovo "diver" a na te satove ne idu "gloss" ciferi zbog vidljivosti u mraku i prelamanja svjetlosti pod vodom. Ako vidis "diver" sa gloss sjajnim ciferom - bez obzira koja je marka i sta na njemu pise - znaj da je to sat koji nema stvarnu ronilacku funkciju vec se radi o cisto modnom satu).
Ne znam gdje si ali u BG ima nekoliko radnji sa Longines programom a ovo je relativno popularan model.
Identico je, koliko se ja sjecam, ovlasteni distributer pa se prosetaj da pogledas, mozda ga imaju.
U BG-u sam ja, bio sam pre neki dan u Identicu, i nemaju neki izbor(mislim da ce se oni cak i zatvoriti), mada mislim da ima jos neko da prodaje Longines, sad cu malo da guglam
Pozdrav svima, blizi se kraju ova potraga, od Francuske pa sve do Amerike ja sam sat nasao u Beogradu za iste pare
U pitanju je ovaj automatic bez hronografa, e sad sta je caka. Bio sam u S&L, i kod njih imaju sa plavim ciferom, a u Bomaru sa crnim, plavi sam probao i prelep je, sad cekam da donesu crni pa da se odlucim koji cu, i sta me jos samo zanima pre nego sto pazarim, jel treba da gledam godinu proizvodnje sata, ili je to potpuno nebitno posto je nov ?
Ne bitno je,nisam bas u toku ali ako je automatik to nije noseno pa samim tim i nije habano. Jedino ako je dugo stajao ali ne verujem jer to se jako brzo prodaje. Lep a ne bas toliko skup.
next year at this time I'll be a millionaire
Evo fotke sa plavim
Izgleda nece da zakaci fotke preko telefona, uglavnom odoh kod zubara pa u Bomar da probam crni, i kupujem danas ili jedan ili drugi
nema je
next year at this time I'll be a millionaire
Jos jednom...
Bookmarks sajtovi