Hvala na dobrodoslici i na brzom odgovoru. Probao sam louis erard la carree sa 7750 valjoux, svidjaju mi se i kockasti satovi, lep je osecaj kada se na ruci oseti rad mehanizma i volim masivnije satove, imam mali zglob i precnik od 46 bi bio preveliki za mene ali debljina sata mi ne smeta i smatram je prednoscu, probao sam pre nekoliko dana breilting superocean, svidja mi se plavo safirno konveksno staklo, perfektan kvalitet izrade ali su cene ovde prilicno pretenciozne, pitam se za koliko se najjeftinije sa tax free i popustom mogu kupiti takav breitling ili cak model colt negde u evropi, tesko mi je da se odlucim za sat samo preko slike, pogledao sam steinhart i cene su jako povoljne, ali je breitling ostavio poseban utisak na mene, dosta kvalitetnije i glamuroznije izgleda od fortisa ili louis erarda, dakle u slucaju breitlinga ili cak longinesa mogao bih i veci novac da izdvojim od 120.000 dinara ali ima i drugih brendova koji se ovde ne prodaju, a koji nude mozda vise za ulozeni novac, a ja sam imao prilike da se susretnem samo sa brendovima koji se ovde prodaju...mene sada dakle interesuje da li se moze longines evidenca, cak i u chrono varijanti ili neki drugi model ovog brenda ili spomenuti breitling ili bilo koji middle range brend za spomenuti novac nabaviti, mont blanc, corum, chopard itd, mozda sam subjektivan ili nisam imao previse dodira sa skupljim satovima ali primeti se ogromna razlika u kvalitetu izrade i samom izgledu jeftinijih marki satova i mid range marki satova i ja sam spreman i da doplatim za tu razliku ukoliko ona nije prevelika, cak mi je svejedno da li se unutra nalazi workhorse 2836 ili valjoux, a sto se tice junghans max billa, chrono verzija je preskupa i u krajnjem slucaju bih kupio obican model koji i nije previse skup ali me odbija staklo koje se lako grebe
Bookmarks sajtovi